Hirdetés
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
hali olyat kérdeznék hogy ha van egy pár vírusos fájlom a karanténban és a vírusirtóm nem tudja javítani hanem mindig felajánlja hogy mozgassam karanténba akkor ha ki tudom törölni probléma nélkül az azt jelenti hogy semmi olyan fájlt nem törlök ki ami fontos? legutóbb Win32 Sdbot 5038 vírust talált a vírusirtóm az mennyire veszélyes és milyen károkat tud okozni?
-
Dj.Mike
senior tag
inkább úgy kérdezem hogy melyik programmal lehet kiirtani? a vírusirtóm kiadja a Spyware terminator meg nem
-
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudja valaki hogy haogyan szabadulhatnék meg 3 Win32 Adware vírustól? a documents and settingsben vannak
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
szóval akkor az a trojan downloader az nem fertőzött meg rendszerfájlt ha rögtön le tudta törölni a vírusirtóm? egyébként semmi olyat nem csináltam amiket leírtál pláne nem warezt
minden újratelepítés után rögtön a vírusirtó programot teszem fel aztán frissítem szóval fogalmam nincs hogy kaptam meg a vírusokat a trojan downloadert akkor jelezte a program mikor a Windows messengerhez töltöttem le kiegészítőt -
Dj.Mike
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem hiszem hogy nyüzsögnek a kártevők mert nemrég lett újratelepítve az XP úgyhogy az az első vírusom az a downloader de azt már letörölte a vírusirtóm csak azt remélem hogy fontos rendszerfájlokat nem törölt le vele egyébként az a sok vírus az újratelepítés előtt volt. feltelepítettem a Spyware terminatort az Avast antivírus mellé. az nem baj?
-
Dj.Mike
senior tag
most egy olyan kérdésem lenne hogy mi van akkor ha letöltés közben az automata víruskereső talált egy vírust aminek az a neve hogy downloader és mellé kiírta az akció alá hogy törölve így kitörölt valami fontos rendszerfájlt a program mert a helíhez a system 32-t írta
és azt is észrevettem hogy lassabban tudok letölteni is -
Dj.Mike
senior tag
ilyen nincs már megint kaptam egy vírust mostmár itt az ideje tűzfalat használni csak nem tudom hogy melyik lenne a megfelelő
-
Dj.Mike
senior tag
hali lenne egy kis problémám: a vírusirtóm automata rendszerfigyelője kidobott nekem 3 db trojan horse-t és egyből berakta őket karanténba a fertőzött fájl neve: k.bat az eredeti helyéhez meg csak annyi van írva hogy C:\ az a kérdés hogy mi a fene lehet az a k.bat?és milyen károkat tud csinálni a trojan horse?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Banggood
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi