Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Magában a ClamAV is létezik mint víruskereső/irtó, de én személy szerint sosem hallottam róla a Terminatorral való házassága előtt, tehát se jót, se rosszat nem tudok róla mondani, és igazság szerint nem is nagyon jártam utána hogy mennyire számít hatékonynak önmagában, vagy így integrálva. De most megnézve: [link]
Én speciel nem is használom a rezidens keresőjét, tehát a real-time protection része nincs bekapcsolva, mert kicsit zavaróan működik, illetve van másik progim ami véd, és az csak víruskereső. Mindazonáltal néha lefuttatom a teljes scan-t a Terminatorban, beleértve a ClamAV-t is, és legutóbb talált egy fájlt ami szerinte gyanús, meg is nevezte a vírust ami szerinte ott van, de kiderült, hogy az a Panda ActiveScan online víruskereső egyik dll-jében lévő vírus-kódrészletet találta meg, tehát veszélytelen, de mndenesetre ilyen szinten érzékeny a progi. Mindazonáltal én nem támaszkodnék csak rá, inkább keresnék mellé valami másik, ismertebb vírusirtót is, de ha anyagi szempontból nézem, akkor elmegy egynek. -
BlacKSouL
addikt
Azért írtam, hogy jobb egy külsős. De nem akartam azt írni, hogy sz@r az xp-é, mert akkor jönnek néhányan azzal, hogy nekik már évek óta az van, és sosem volt gond, vitát meg ezügyben nem akarok.
Én speciel ZA-t használok, nekem tökéletesen jó eddig, de pl azt is sokan lehúzzák, viszont az is ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest