- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VGA hűtő topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró #441 üzenetére
mindenki azt használ, ami neki bejön. neki se, nekem se jött be az agnitum, gondok voltak vele. ezen mit kell felkapni? örülj neki, h neked megy.
mielőtt a za-t leszólod, kérdezz engem, mit használtam idáig. több mint egy éve. és nem volt gondom vele. és csak a nod és a za figyelt real time. mellette volt ad-aware se, spybot sd. semmi más. mégse kaptam be sok spy-t.
jobb ha ezen elgondolkodsz, mielőtt bárkit leszólsz. gondolom neked is voltak olyan progiaid, amik neked nem voltak jók, másnak igen. -
válasz
Dredd bíró #441 üzenetére
De van egy lényeges külömbség
A ZA-val a támadás után is müxik a net
Igen a ZA-val fel sem tünik,mert egyszer kiírja,hogy netbois()megtámadott és rákattintottam,hogy többé ne közölje.Azóta nem ír ki semmit és megy a net is(semmi lassúlás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest