Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz
Dredd bíró
üzenetére
mindenki azt használ, ami neki bejön. neki se, nekem se jött be az agnitum, gondok voltak vele. ezen mit kell felkapni? örülj neki, h neked megy.
mielőtt a za-t leszólod, kérdezz engem, mit használtam idáig. több mint egy éve. és nem volt gondom vele. és csak a nod és a za figyelt real time. mellette volt ad-aware se, spybot sd. semmi más. mégse kaptam be sok spy-t.
jobb ha ezen elgondolkodsz, mielőtt bárkit leszólsz. gondolom neked is voltak olyan progiaid, amik neked nem voltak jók, másnak igen. -
válasz
Dredd bíró
üzenetére
De van egy lényeges külömbség

A ZA-val a támadás után is müxik a net
Igen a ZA-val fel sem tünik,mert egyszer kiírja,hogy netbois(
)megtámadott és rákattintottam,hogy többé ne közölje.Azóta nem ír ki semmit és megy a net is(semmi lassúlás) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)megtámadott és rákattintottam,hogy többé ne közölje.Azóta nem ír ki semmit és megy a net is(semmi lassúlás)