- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
''...tűzfalként Outpost-ot,mert abban van kémprogram szűrés...''
6-os ZoneAlarm-ban is van, ezért mondtam, hogy vannak átfedések a programok között. Viszont ez könnyen gubancokat okozhat (ahogy nálam okozott is), úgyhogy ajánlott külön egy jó kémelháritót és külön egy jó tűzfalat használni (ezért a ZoneAlarm-ban alapból letiltottam a kémelháritót és minden egyéb felesleges dolgot, igy nálam jóformán csak mint tűzfal funkcionál). Az új Spy Sweeper meglepően gördülékeny és kevés erőforrást használ, amellett, hogy erőteljes aktiv védelme van. Az újabb verziójú Nod32-kről ez szintén elmondható (alapszintü kémelháritás ebben is van, szintén letiltottam, hogy minden csak a maga funkcióját végezze). Gondolhatnánk, hogy a több az jobb - de ilyen esetekben ez nem igaz: okosabb dolog, ha egy parfümöt használok, és jó illatom lesz, ahelyett, hogy egyszerre 5 félét használnék, és csak bebüdösit.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- PayPal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest