Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sziasztok
[link]
ilyen hibaüzi fogad szerdai xp sp2hun install,majd belakás után. Spyware S&D-t futtattam,először csak normál bejelnekezéssel.talált jópár spyware-t,majd azt írja,le is törölte őket.Akkor ugrott be,hogy tán csökkentett módban kéne irtatni vele,restart,majd ssd-t indít. Újra megtalált 1db spyware-t,2db exe file bejegyzéssel.az egyik c:\windows\system\killtask.exe a másikra sajna nem emléxem (melóból írok) javítattam a ssd-vel problémát,de a linkelt hibaüzi továbbra is fennál.
Érdekesség,hogy a hibaüzi sosem 1 példányban,hanem legalább 2-3 példányban ugrik fel. A feladatkezelőt meg sem Crtl+Alt+Del-lel,sem jobklikk a tálcán módszerrel nem tudom előhozni.
Program is alig van fenn,IMGBurn,Decrypter,dvdlab,wmp10hun,winrar,tc,xvid/divx kodek,nero7,mohaa,acrobat,irfranview.
Van valami megoldás? visszaolvasva a topikot ugrott be,hogy msconfig-ot nem próbáltam még ill. rendszervisszaállítás ideiglenes kikapcsolását sem.
Szerk: elfelejtettem,hogy a spyware search and destro FakeMSN-ként azonostja ezt a dögöt.
köszi
Balinov
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest