- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
BlacKSouL #315 üzenetére
Ja télleg... Na mindegy, én akkor csak azt mondtam, hogy alapesetben win tűzfal befele semmilyen behatolást nem enmgedélyez, amit nem engedélyezünk. Hogy szörfözés közben bemásznak mindenféle genyóprogik a gépre, azt nem a tűzfal akadályozza meg, hanem a vírusirtó/kémvadász. A tűzfalnak ugye nincs túl bonyolult dolga, egyszerűen csak adatforgalmat szűr. Persze vannak a már túl egyszerűek, amire ha rááll (kipécéz) egy hacker, könnyedén kikerülheti (pár napi várakozás után), de ugyan miért állna pont ránk, és pazarolna el velübnk annyi értékes hackidőt, mezei felhasználókra egy hacker?
Szóval én Keriot ajánlok, ha tűzfalról van szó. ZA-ot is használtam sokáig, még hajdanán, tudom, mire képes/nem képes. Nem is az a kérdés, mennyire müxik jól - hiszen mondom, nem nehéz a feladatuk -, hanem hogy nagyon kevés beállítási lehetőséget ád, és hogy a programok megírásánál soxor már figyelembe sem veszik, és nem konfigurálják hozzá, így nem müxik vele korrektül együtt. A jobb tűzfalakat sem ördöngösség kezelni, ugyan... Nem nehezebb beállítani, mint akár csak egy új hardvert telepíteni a számgépre...
De ez kémprogi-topic, hogy is jött egyáltalán ide a tűzfal?Költői kérdés, nem kell válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest