Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fori23
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
''gyépésebbeknek'' -kösz!
Ugyanolyan jól beállítható, mint a többi, és ami nekem fontos, hogy teljesen leegyszerűsíthető. Kipróbáltam az összes jónevű tűzfalat, és angol felülete ellenére is ez jött be. Nekem semmi kedvem annyit foglalkozni egy tűzfallal, mint pl. az Outpost megkíván, csak egy tűzfalra van szükségem, ami annyival több mint az SP2-é,hogy kimenő alkalmazásokat is ellenőrzi. És a ZA-ban egy-két kattintással meg lehet oldani ezt.
Nem igazán tetszik, hogy most össze-vissza integrálják mindegyiket, és állandőan
b@szogatnak a felbukkanó ablakok. A komolyabb Anti-Spyware programoknál is látszik, hogy megvan a maguk nyűgje, nem hiszem, hogy a tűzfalban lévő egyenértékű lenne velúk. A ZA-ban kilőttem mindent / Anti-Spyware; OS firewall, stb./, csak a kimenő progikat kell engedélyeznem, és néhány cselesebb site-ot letiltanom, mert nagyrésze az Opera 9-cel megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Vivaldi (böngésző)
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest