Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
Letöltöttem egy másik gépen a drivert, feltettem, most azóta nem fagyott ki a gép, csak néha jön elő a képtördezés. Ma viszont olyat produkált, hogy a bootolásnál a proci hűtőventi fordulatszámának elégtelenség miatt megállt, le kellett vennem a fordulatszám riasztást 800-ra 1200-ról, hogy hajlandó legyen leindulni. Ami vicces, hogy bementem a biasba és ott 1200 fölötti fordulatszámot írt ki, igaz csak picivel többet, de szvsz sose ment gyorsaban és a borda is aig melegedett.
Lehet hogy ez sincs összefügésben, de furcasa az egész, mert idáig ment tökéletesen a venti is és nem hiszem hogy mondjuk az egy hétvége alatt készenléti állapotban felhalmozott portól enniyt belassult volna a venti...
-
csatahajós
senior tag
Geyrészről a vidkarira gyanakszom, illetve a driverére, mert pl olyanokat csinál, hogy képnézegetésnél (akár netes böngészőben, akár gépen) a kitöltött kép egy része letöredezik és inverzbe vált meg hasonlók. Ezen kívül furcsa dolog, hogy nem engedi letölteni a legfrisebb catalystot, illetve semmelyik drivert az ati oldaláról, azt mondja, hogy az adott winchester helyen (ahová mentem) a forrásfájl hibás és nem lehet folytatni a letöltést, és mindezt pár MB után. Nem hiszem hogy a két probléma összefüggésben van, de érdekes dolog ez. Vlmi 5let még?
-
csatahajós
senior tag
Segítsetek!
Van egy kb 2 hónapos vadi új konfigom és 2-3 nap óta elkezdett hülyéskedni kékhalálos fagyással, azt írja ki hogy ''IRQL driver not less or equal'' vagy mi a fene.
Nem hiszem, hogy hardver gond lenne, mert minden elég friss darab és 2 hónapot ment probléma nélkül.
Driver okozhatja a dolgot? Igaz motsanéában nem telepítettem rá semmi különöset, csak játékokat.
Valakinek valami 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest