Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerlinBoy632
csendes tag
H all!
2 hétig kibírta BSOD nélkül. Épp neteztem megint, rányomok egy random linkre,puff kékhalál.
Új gép, két hetes, vásárlástól számított 2. napon már kköszöntött is kékhalállal. Akkor is neteztem, random link, bsod. 14.4 driver, r9 290 tri-x vga.
Bluescreenviewből csináltam egy shotot, hátha segít vmit. Most a hal.dll volt a társtettes, múltkor az ntoskrnl volt a 2. piros. Ötlet?
(ez már ilyen, kijátszottak... Nem enged jobb klikkelni a képen, h kimásoljam a linket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest