Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yako
tag
válasz
_DiEGO_
üzenetére
Kedves _DiEGO_!
Értettem, hogy mit mondtál!
De sajna csak olyan vinyóm van, amire nem telepíthetek az adatok miatt - ilyen az előtelepített is, ezért van előtelepítve. De elvileg a RAM hibát kizártam.
Természetesen a BIOSban is jártam, hagytam, had lője be magénak az időzítéseket. Hogy menti-e az adatait sajna nem tudom.
Ez a gép minimum egy évet ment ezzel a rendszerrel ezzel a felállással, úgyhogy szerintem a Master/CabelSelect-et is kizárhatjuk, pláne, hogy ez az egy HDD van a gépben, ráadásul nem lehet jumperolni, nincs rajta.
voyi: Köszönöm! Sajna ez nem a napokban lesz, nem sok időm van foglalkozni a géppel, szerencsére nem is sürgős.

Kösz a segítséget mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest