Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
n.e.o.one
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ez a szétszed összerak ötlet úgy tűnik bevált (lekopogom), egyelőre... remélem nem kezdi újra pár napon belül, köszönöm az ötletet
. Esetleg sata kábelhiba okozhatta ezt? Mert most meg lettek cserélve, ha jól emlékszem akkor a dvd meghajtóé van most azon a winyón amin az oprendszer van.
Esetleg az okozhatott-e hibát hogy a másik merevlemez teljesen televolt(amin nincs oprendszer) ? Mert a szétszedés előtt arra gondoltam hogy annak az 1ik partíciójára (100gb az 500-ból) telepítek 1 win 7-et . Tehát leformáztam és utána szedtem szét és most stabilnak tűnik. -
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Esetleg sata kábelhiba okozhatta ezt? Mert most meg lettek cserélve, ha jól emlékszem akkor a dvd meghajtóé van most azon a winyón amin az oprendszer van.