- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
gabipaci #1052 üzenetére
Hola!
Lehet nem segítek semmit azzal, amit most leírok, de hátha ad valami kiindulási pontott
.
Nekem tavaly hónapokig csont ugyanilyen BSOD-okkal szállt el a gépem random módon. Kép megáll, hang beakad majd pár mp múlva újraindult. Nem tudom, hogy neked csak játék alatt csinálja-e ezt, de nálam 2D és 3D alatt is volt gondom. Nem biztos, hogy helyes a most következő gondolatmentem, de nálam az volt (nagy valószínűségel!!!) a gond, hogy a procim nem szerette a memóriámat(Tudtommal az AMD procikban a mem.vezérlő integláva van a prociba, ezért gondolom, hogy valamiért nem kedvelte). Ugyanaz a memória ugyanabban a lapban másik procival nem volt hónapokig semmi fagyás (utána lap csere volt). Konkértan a régi procim egy AMD Athlon 64 X2 4800+ volt (Brisbane G2) és egy Gigabyet GA-MA-770 DS3 rev.1.0 valamint 2 x 1 Gb Kinsgton KVRD2N5 2G/2K 800 Mhz DDR2. Nos ebbe volt annó proci csere. Egy AMD Athlon II X2 240 ment bele és azzal 0 azaz nulla fagyásom volt hónapkig (aztán, mint említettem lapcsere volt, de a memória maradt ugyanaz). Ja és a régi 4800+ egy Asrock lapban Kingmax memóriák mellett meg tökéletes volt.
Szóval nem biztos, hogy valamennyit is segítettem, csak a hasonló tapasztalatom írtam le
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest