Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Hali. Azt hiszem van egy kis problémám.
Néha a rendszer kékhalált dob, pontosabban: FAULTY HARDWARE CORRUPTED PAGE
Aztán újraindul. A BlueScreenView azt írja, hogy a hibát "ntoskrnl.exe" okozta, a hibát előidéző cím pedig: "ntoskrnl.exe+16c560". Két napja (szeptember 8) is volt egy ugyanilyen, ahol úgyszint ugyanez volt a hibát előidéző cím.
Nos a csomag címe változott, ha ezt érdemes megemlíteni. Az elsőnél ntoskrnl.exe+248ad7, míg az útóbbinál: ntoskrnl.exe+19fcb0Esetleg valaki tud ebben segíteni?
UI: egy memtest után elég rossz állapotban vannak a ramjaim, szerintem ez okozza a hibát (megy majd vissza garanciálisan), de biztonság kedvéért szeretnék rákérdezni és biztosra menni. Nem tudom, hogya RAM-okon kívül okozhatja e más ezt a fajta problémát, amit nem ártana kijavítanom.
Olvastam olyat is, hogy a boot volt rossz (az újabb Rufussal lett kiírva a windows). Ezelőtt sokkal több gondja volt, azt gondoltam a windows meghalt vagy vírus kaptam és újratelepítettem. Akkor még olyat is kiírt, hogy clock watchdog timeout... de ezt egy teljeskörű frissítésel igazából megoldottam, azóta nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest