Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
De akkor hova forduljak segítségért? Semmi másik topic-ot nem találtam, ami hibákkal foglalkozik.
Tegnap pl. megint jelentkezett a hiba, méghozzá úgy, hogy az egyik monitoron filmeztem, a másikon játszottam, egyszercsak elkezdett szaggatni a játék, majd a kép elkezdett akadozni a filmen, aztán a hang is kezdett szaggatni, majd jött ez egérmutató, szóval szépen sorra omlott össze a dolog.
Miután mindent leállítottam a HDD még mindig kerregett, mint a barom, a rendszer közel sem volt reszponzívnak mondható. (Nem hinném, hogy a hőmérsékletekkel lenne a gond, mert a hiba terheletlenül is jelentkezik. Most volt először, hogy itt ültem előtte.)
Memória hiba kizárva, MemTest nem jelzett hibát egy délutáni non-stop futtatás után.
CPU PRime95-el tesztelve, az sem hasalt el, egyik szálon sem.
VGA-t nem tudom így tesztelni sajnos.
HDD elméletileg jó, BadSector mentes.Tápegység lehetne a ludas? Vagy az alaplap?
Alaplapot mivel tudok tesztelni?
Tápegységet sajnos nem tudom kiszűrni, mivel még nincs másik tápom.(Lehet valamilyen windows 10 szolgáltatás a ludas?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest