Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cis
csendes tag
Sziasztok, nálam is kékhalál, miért is ne lenne.. Kb 2 hete nekiálltunk gépet szerelni, cseréltünk alaplapot, videó kártyát meg új memot is kaptam. Minden okés volt, ment a gép. Egyik nap reggel kapcsolnám be, mit ad isten, nincs monitor. Újraindítás, nincs változás. Megigazítottam hátul a csatlakozást, utána lett képernyőm. 2-3 napig működött is a dolog, aztán már sehogy se reagált. A monitor másik géppel működik, tehát nem azzal volt a gond - a csatlakozóra tippeltem még. (az új videó kártyám galaxy GF7950GT PCI-E 512M ddr3 256 bit csatlakozása más volt mint a monitoré ezért egy plusz átalakítót is közbeiktattunk, gondoltam ez romlott el). Szereztem egy új monitort megfelelő csatlakozással hogy ne keljen átalakító. Végre elindul, van kép is, de korai az öröm: kékhalál. (Már az előző monitorral is működik a gép, nem tudom ez hogy jött helyre.) Mindenesetre innentől adott a probléma. Próbáltam csökkentett módban és az előző jól működő állapotos indítással is, de mindenhogy csak újraindul.
Vidikarim még1szer: galaxy GF7950GT PCI-E 512M ddr3 256 bit; Alaplap: Gigabyte G31M-ES2L; Memónak 2db 2GB-s DDR2-800 került be. Megfelelő nvidiás driver volt fent a kártyához, minden klappolt 2 hétig, utána mi romolhatott el? Szerintem a videókártya lehet a ludas, de mivel új, nagyon remélem hogy nem romlott el.. :/
Remélem tudtok segíteni, ha szükségetek van még valami adatra akkor kérlek írjátok le és utánanézek. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest