- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
grovani
csendes tag
Hello! egy kis segítséget kérnék! múlthéten egy msn frissítés után kék halált kaptam. Mondom jó, tuti bezavart valami a frissítéskor. Újra raktam csak a rendszert. ( 2 partícióm van). oké, használom kb 1 óra újabb kék halál. Fogtam így már immáron leformázva egész vinyót újra particionálva, újraraktam megint. Ez jó is volt kb 2 órán keresztül, amikor megint bejött a kedvenc kék üzenetem. Ekkor arra gyanakodtam, hogy nem a legjobb a win7 telepítőm . Szereztem másikat win7 X64 utimate -t. és megint előjött a jelenség. Próbáltam utánaolvasgatni, futtattam memória tesztet azt írta minden oké. Futtattam vinyo tesztet( hd sentinel) azt írta h 100% minden.
a gépem paraméterei: acer 5732zg laptop
intel T4500 2.3ghz 800mhz
ati hd545v 512mb videokari
320 gb vinyo
3gb ramrendszerint, valami 0x000000019 illetve 0x00000020 hibát ír csak nem tudom végig elolvasni mert újraindul. Elöre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest