- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abigail
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja kapom a képen látható hibakódokat felváltva, számtalanszor telepítettem már újra, portalanítottam a ram slotokat is. Kétszer is futtattam memtest86+t, semmiféle hibát nem talált egyik alkalommal sem. Eleinte a gép csak boot közben, a "windows indítása" felirat közben indult újra, mostmár működés közben is megadja magát a rendszer időközönként. Többfajta oprendszert is kipróbáltam, kétlem hogy azzal lenne a gond, driverekre gyanakodtam először, hogy talán a gyári cd-kről feltelepülőkkel van gond, ezért netről leszedtem őket, egy ideig megintcsak jó volt, pár óra elteltével pedig újra kékhalálok sorát kaptam.
Kérlek segítsetek
na meg... win7 ultimate 64bites rendszer, athlon 64 x2 5000+ cpu, 4giga ram(ugyanaz a típus, gyártó stb dual channel technologival), asrock n68c-s ucc alap, gt220 1Giga videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Macska topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest