Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizzard
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Futtattam most 64 bites Prime 95 2.58-at kb 10 percig, lement 7 teszt hiba nélkül (Blend tesztre volt állítva), úgyhogy szerintem a 4 magosítási hibát ki lehet zárni.
Sajna én is elég erősen gyanakszom az SSD-re, tavaly júni végén rendeltem Ipon-ról, szóval még csak nem is olyan régi. De az nem értem, hogy ha hibás az SSD, akkor már miért nem egyből a berakástól csinálta ezeket a kékhalálokat, miért csak december-január környékétől?
Lehet hogy az lesz a vége, hogy vissza kell küldenem gariztatni, de a biztonság kedvéért szerintem kipróbálom egyik barátomnál, hogy ha nála rakunk rá Win7-et, akkor is halálozik-e.
Szerk: Azt is furának tartom, hogy pl ma reggel volt utoljára kékhalálozás, most kb 4 óra 20 perce megy a gép folyamatosan, és látszólag semmi gond, viszont ha holnap reggel bekapcsolnám tuti megint szétfagyna 1x, de utána megin menne gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest