Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Amit tudni kell a gépről, hogy 965-ös Phenom 2 Black edition van benne, és direkt mellé, az alaplap QVL listájában is szereplő OCZ AMD Black Edition 1600MHZ ramok, eddig nem volt vele gond, ráadásul az AMD Overdrive szoftverben ezzel a párosítással működik a BEMP menüpont is, (Black Edition Memory Profile) melynek segítségével automatikusan beállítja a memória időzítéseit, frekit, és feszkót. Eddig nem volt semmi gondom , kb 1-2 hete kezdődtek el a fagyások, először Power DVD-ben filmnézés közben jött a kék, most már a Fifa 2011-ben is.
volt egy egész éjszakás Memtest is, de kb Pass 8-ig jutott és semmi piros.
Próbáltam, hogy billentyűt egeret cseréltem, semmi, kivettem a hangkártyát, eltávolítottam minden windows 7 minialkalmazást, drivereket cserélgettem, majd tesztelés, de csak előjött.A vga-ra kezdek gyanakodni, nagyon pipa lennék ha az okozza, egy kisebb vagyon volt az 5870.
A tápegységre rámértem , hibátlan, Corsair HX620
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest