- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Aktív témák
-
-
vazzz
őstag
válasz
george11 #6554 üzenetére
Végeredmény: 863sec
De ha már itt tartunk: egy kicsit nehezebb
-
aXXon
őstag
válasz
george11 #6464 üzenetére
Még anno a corsámba toltam bele metros benzint, semmi extra nem volt, se pozitív, se negatív irányba. Az auchanossal nagyon meg vagyok elégedve, hihetetlenül jó. A tescos egy rakás fos, soha többé nem tankolok ott, egyszer megtettem, rángatott, meg minden (ramius is ott volt), akkor még azt hittem az autóval van valami, aztán máshol tankoltam, egyszer újra ott a közeli jövőben és újra szar volt. Általában igyekszem az OMVnél tankolni.
-
tibibi
őstag
válasz
george11 #6469 üzenetére
arra akartam rámutatni,hgy nem lehet lemérni a fogyasztást pontossan 1-2 liter eltérés nem (csak) a benzin minösége miatt lehet föleg ha városban használod .Ettöl független mint írtam van minöségi különbség.
"a kedvencem a csak tíz litert ,mee mérőm a fogyasztást mé bammeg ha sokat fogyaszt kidobod vagy ott hagyod az útszélén"
Nem hagyom ott bammeg, de nekem nem mindegy, hogy kidobok-e minden 100km-en 280-300 ft-"
ezt nem rád értettem hanem arra a marhára aki este jött vissza a colás üveggel benzinért,mert nem lett elég a 10liter. -
tibibi
őstag
válasz
george11 #6465 üzenetére
és csak azon az úton mentél vele pont olyan tempóval és idöben mindig
egyszer se akartál legyorsulni senkit? na mindegy a kedvencem a csak tíz litert ,mee mérőm a fogyasztást
mé bammeg ha sokat fogyaszt kidobod vagy ott hagyod az útszélén
.egyébként minden kútat folyamatossan ellenöriz az ÁMEI tehát annyira szar benyát sehol se kaphatsz .Viszont nagyon sokat számit az adalék amit minden színes kút külön tesz az üzemanyagba és szigorú titokként kezeli az összetevöket és nagyon drága ezért van ,hogy néha elelejtik belerakni
pl ...t kút
Tehát a tanácsomott tankolsz ahol akarsz
-
vazzz
őstag
válasz
george11 #6359 üzenetére
A meggájver multitúlt már megrendeltem, így első ránézésre van benne lehetőség bőven, majd a gyereknek jó lesz, villoghat vele a suliban...
persze majd csak akkor kapja meg, ha felsős lesz, addig én használom... bőven van mit csinálni a ház körül, addig is segítségemre lesz a multitool. (Például így már nem kell betonkeverőt kérni a szomszédból, meg ilyenek.)
-
luci
aktív tag
válasz
george11 #6271 üzenetére
A durva életbe "D-vel" 2 hónapos sincs a lapom
Szünetmentes táp a környékbe sincs
X2 -es konfig még akad ,de ha a lapra gyanakszól ,akkor már kicsit problémás
1 az hogy nekik full atx van ,hozzám nem fér be2 hogy ,hot ziher hogy nem szednék ki se
-táppal,-vga-val, -rammal,porocival tudnék ügyeskedni ....
Most lett bios frisssítve igaz nem szünetmentes tápon de megtörtént ,és orvosolodott a gondok nagy része is ,de jöttek az újjak
-akkor orthos-t leállítom mert már 2 jára futna végig a teszten
-ati recover aktív de az sem jelzett (az nem csak a gpu-t figyeli ?-ramokkal mi van ?)
hmm ezt még nem írtam : legujjabban nincs kép első indításra 2 ra van ,és utánna viszonylag ok ,na meg valamikor nem látja az eggyik vagy másik satás ezközt -itt álltalába áramtalanítás segít csak -.
hmmm..tehát ne cseréljek tápot
-
luci
aktív tag
válasz
george11 #6267 üzenetére
Elötte is szar volt ,sőt akkor még memoriára vonatkozó hiba üzeneteket is kaptam rakatra ,ez most nincsen
Legdurvább szerintem hogy az alaplaptól olyan üzenetet kaptam már 3 szor ,hogy állítsam vissza a gyári orajeleket ,de minden alapon "megy"
Az meg még aggasztobb hogy a vga nem csinál semmit első indítás-ra még a ventije sem pörög fel
,resetre minden ok
Nagyon táp gyanus nekem de a vga cpu sincs kizárva
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #6098 üzenetére
Most bnőm gépe elött vagyok, p3 933 mhz 256 ram, integrált vga.... hd minőségű dix-et simán lejátsza.
(mese 20 perc és 800 valahány mb...)
Tudom h nem vágná földhöz ha dvd venné meg, de én biztos h nem vettem volna meg....
Mint mondtam, mindenkinek mások az igényei.ui: AZThiszem mindenkinek igaza van... vannak pro és kontra! Sztem maradjunk ennyiben ez mindenkinek jó.
-
GrandeP
addikt
válasz
george11 #6047 üzenetére
komolyan mondom, eddig én keresek a legszarabbúl! 15 ember közül a legalacsonyabb az a "másolós" fiú volt (csak másolt egyész nap, egy sötét szobában, úgy is nézett ki) ő neki nettó 145 000 ft volt a fíietése, hát az enyém ehhez képest pár 10-esel kevesebb.
Pedig hát elvileg, középvezető vagyok, raktárvezető. Asszem, ha bent maradok, és ebben a beósztásban, erős fizetés emelést fogok kérni.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest