Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Egyébként valaki, aki közelebb lakik a károsultak közül, az nem ment el oda megnézni, hogy mi a búbánatos jóisten történik ott?
RobbyJr
Nem volt feltűnő, hogy majdnem 0 raktárkészlettel dolgoznak 7-14 napos szállítási idővel és mindig a magyar boltok bruttó árai alatt? Tipikus szürkeimport séma.
Azért jó pár haza és még most üzemelő, azóta felfutott/befutott webshop régen pont úgyanígy kezdte, aztán kifehéredtek szépen, ahogy jött a lóvé. -
greeen2000
csendes tag
válasz
Intelligencs #692 üzenetére
Hát csődbe semmiképp nem mehettek volna, pláne mert erős gravitációs hatása volt a vásárlókra a nyomott ár. Ahhoz, hogy csődbe menjenek, az kellett volna, hogy ignorálva legyenek olyan szinten, hogy a létezésük fennmaradása is kihívásokkal járjon. Tehát már önmagában a csőd szó itt értelmetlen. Erősen gyanítom erre előbb utóbb számítottak. Azon már rég túllehettek, hogy itt a bukta és annak akár a legrosszabb következményei is olyan hatással legyen rájuk cirka 8 év után, hogy nem megérté tegye az egészet. Az itt a fő probléma, hogy túl későn kerültek radar alá....
-
ShadowGuy
csendes tag
válasz
Tikakukac #696 üzenetére
... vagy ahogy egy korábbi fórumtárs írta, kaphatod a kellemes üzeneteket, hogy "töröld a hsz-t légyszi vagy millás bírság/per a nyakadba"
Viszont ha belelépsz egy ilyenbe, mint most a Kazys dolog, akkor se vagy az aktuális helyzetedben kisegítve, csak utólagosan tudsz valamit tanulni a kommentekből, márha bármi infó van benne a "hah én tudtam ezer éve" gondolaton kívül.
Talán az egyetlen értelmes lépés, ha az ember megkérdez pár kompetens embert a megfelelő fórumon/témában az adott boltról, mielőtt vásárolna, és privátban simán lehet ilyen infókat kapni. Pl.: "Innen szeretnék vásárolni, tapasztalata van valakinek a bolttal? Megírná PM-be?" üzenet simán célravezető lehet.Legalábbis én legközelebb tuti ezt fogom tenni
-
hemaka
nagyúr
-
válasz
Ha neked ennyire nyilvánvaló volt a Red flag, miért nem írtál ebbe a fórumban évekkel ezelőtt, hogy vigyázzunk vele? Utólag már felesleges okoskodni erről...
-
4Grider
félisten
válasz
Engem a külföldi beszerzés nem szokott zavarni, ha bevált modellről van szó. Ezért is rendeltem tőlük több tucatnyi access pointot a telephelyeinkre. A mai napig működnek, így nem bántam meg, hogy átlag 10%-al vettem őket olcsóbban, mint ha hazai disztribúción keresztül vettem volna meg őket.
-
válasz
motoroskanál #679 üzenetére
Jó nevű?
Ajánlott? Ki által?
Őszintén szólva mindig, amikor árukeresőn kerestem valamit, és ott láttam a Kazy nevét a boltok között, két dolog jutott eszembe: ki az isten vásárol egy ilyen egyértelműen csalónak látszó cégtől, és ezek miért nem mentek még csődbe?
Aki ennyivel olcsóbban adja, mint mások, az minimum szürkeimportos, és/vagy ÁFA csaló.
-
Mint ahogy sok más cég, ők is kereskedtek az emag.hu oldalon.
-
Jawa350
újonc
Volt eMag-gal is kapcsolata a cégnek:
https://www.emag.hu/kazycjib/11803/v [link] -
Ipon, PCX, Aqua, Alza. Mindegyik kellően nagy bolt, kevés esély van arra, hogy bedőljön a dolog.
Aprón is nézelődhetsz, de ott csak olyan helyről ahol rendes számlát kapsz, különben garancia probléma ott is lehet a későbbiekben. Számla garanciajegy meglétével lehet kopogtatni a gyártónál ha történne valami az adott bolttal.
Illetve nem tudom pénzügyileg hogy állsz, hiszen eltérő összegek maradtak lógva az embereknél, és van akinek a 20K is fáj más meg a több százezer forintot se érzi meg.
Opció lehet az is, ha nézel valami használt de fejleszthető alapokkal rendelkező gépet ami szerényebb képességekkel bír mint a tervezett, aztán majd fejleszted idővel, úgy azért nem akkora kiadás.
Inkább arra kell figyelni az aprón, nem csak neked, hanem mindenkinek, hogy ahogy látom megnövekedett a Kazy-s hw-k eladása (legalábbis valamelyik nap egy csomó friss eladás volt fent) sokan próbálnak szabadulni a cuccoktól minél előbb, mert ugye esélyesen nem lesz jogutód aki intézze egy garit. Ugye egy hűtő vagy ház esetén ez annyira nem probléma, de egy alaplap vagy vga esetén érheti meglepetést az embert egy esetleges garanciás ügyintézés során. Számla garanciapapír meglétében ez sem annyira gond, csak ugye nem mindegy, hogy ha gond van akkor neked kell e postázgatni külföldre a kártyát a gyártónak. (bár van amikor jó fej a gyártó és küld előre csomagmatricát és csak felveszi a futár) -
válasz
XinAgent #634 üzenetére
Sokaknál 500k a határ ami manapság számítógépnél azért elég könnyen elérhető.
Igen ez így van, de azért ennyi a határ mert a futárszolgálatok nem szednek be többet.
Tudomásom szerint a legtöbb amit beszed utánvétként a futár az 1M forint de ezt is csak 1 futárszolgálat, a többség 300-500K-ig vállal utánvét beszedést. -
Hamii
újonc
Három hete adtam le egy rendelést, előre utalással. Visszaigazoló email óta nem kaptam semmit, de azt még igen, amiben az áll, hogy a termék érkezése biztos.
Ezek szerint ennek ellenére nincs esély arra, hogy tényleg kiszállítsák a termékemet?
Az emailemre nem válaszolnak... -
KROK640
nagyúr
válasz
motoroskanál #645 üzenetére
Akkor ideáig te vagy a legszerencsésebb a topicban
-
Walter_White
senior tag
Remélem mindenki visszakapja a pénzét... Én is majdnem be*optam... RTX 5090-et akartam venni, meg is rendeltem tőlük utánvétellel, és erre felhívtak hogy mindenképpen kellene a fele összeg.. náluk volt a 1.154.000Ft - mondtam nekik, mivel folyamatban van egy személyi kölcsön igénylés (igen hitelre van.. nem vagyok hajlandó ennyit kiadni egyben egy vga-ra) mondtam amint megvan intézem is... erre mondták, hogy viszont az árára való tekintettel itt tudnom kell róla, hogy nem játszik a 14 napos elállás. (itt már azért kicsit gyanus volt...) Aztán tanakodtam sokat, lehet ők a legolcsóbbak akkor és ott... nekem ráfizetés lenne Budapestról ingázni, ha bármi van a kártyával, vagy külödözgetni futárcégekkel... szeretem magam intézni személyesen a dolgokat, így inkább maradtam Pesti cégnél.... De nem tudom mit csináltam volna ha nem kapok kártyát és még potyára fizetem a törlesztését is... Lehet megért volna egy felfüggesztettet. - Sőt biztos.
-
XinAgent
tag
Igen. Itt is többeknek a dolgok 28.-áig mentek. Pár napig lehet a céget vitték az alkalmazottak. Nyilván semmit se tud senki, de továbbra is ez elég valószínűnek tűnik.
Persze simán lehet még, hogy költöznek és mindenki a cégnél úgy gondolja rendben van, ha addig semmit se kommunikálnak azokkal akiknek százezrei állnak ott, de azért lássuk be, ez elég valószínűtlen. Csak annyi idejük volt a 3 hetes pakolás alatt, hogy a Facebook profiljukat töröljék.
Az is lehet, hogy semmi közük a NAVos cikkhez, csak most gondolta úgy a tulaj, hogy meglép Brazíiliába a pénzzel. Ez sem sokkal jobb hír. -
ShadowGuy
csendes tag
Valami hasonló a tanulság, így van.
Megvannak a bejáratott boltjaim, kapcsolatok, stb. Egyszerűen csak úgy voltam vele, most megnézek még 1-et. Az alap utánajárásom hiányos volt mint utólag kiderült, nem voltam eléggé körültekintő, intő jelekre nem figyeltem - ez nálam azért is probléma, mert úgymond maszekba szervízelek, ergo nem szimpla vásárló vagyok. Ráadásképp nem is a csidicsudi árazás volt a lényeg nekem, hanem hogy mindent megtaláltam 1 helyen (meg ugye hogy új hely számomra, sose vásároltam még itt - meg nem is fogok soha
)
És hiába, hogy személyes átvételre akartam, személyes fizetést szerettem volna, egyszerűen nem gyulladt fel a "piros lámpa" amikor felhívtak, hogy előleget kéne fizetni mert addig el se kezdik a beszerzést. Egy ilyen árbevételű cégnél ez probléma lenne? Mégis fizettem, mert egy barom voltam
Maradok a jól bejáratott helyeknél, és ha valaha is új helyet nézek, vagy személyes átvétel és csak személyes fizetés, vagy utánvét és a futár szeme láttára bontom szét az egész hóbelebancot, hogy megnézzem, nem-e rozsdás fazék marék kaviccsal a jussom a pénzemért. És nincs utalás. Semmilyen utalás. Előleget sem. Régi helyről sem. Akkor vagy 20 helyről szedem össze, vagy máshonnan.
Végsősoron a legnagyobb baj az, hogy az ember nettó tehetetlen egy ilyen esetben. Lesheti a pénzét, az árut amit rendelt, ha a cég technikailag azt csinál (meg a NAV) amit akar, és a végén ebből a vásárló lószart nem lát. Marad a széttárt kar, a károsultakra való mutogatás, meg a "reménykedés" hogy talán lesz ebből valami... aztán a végén arconcsap a valóság, hogy semmi nem lesz ebből. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Ugyan mitől hiszed azt, hogy ugrott a garancia? Ez elsősorban a gyártótól függ,de még az sem feltétlenül valós,ha a gyártó emiatt próbál kibújni a kötelezettsége alól,arra ne is beszéljünk már uram bocsá',mikor a gyártó a termék regisztrációval közvetlen garanciát vállal például.
Ahogy írták előttem is, termékenként és gyártónként eltérő lehet,azért én a gyártó emiatt történő elutasításának jogszerűségében a legtöbb esetben erősen kételkedem. -
Tikakukac
titán
Tartsak prezentációt miért nem vásárolunk úgy nagykerből, hogy közbeiktatva van egy aprós nick?
Anno elég masszív történetekbe gyalogoltam bele míg nem kiszámoltam, hogy pár ezer forint spórolásért állok a halál végén egy panel előtt este 8-kor a PH legnagyobb aprós boltosával és hallgatom a kifogást miért nem jár vissza az az összeg amit fizettem a cuccomért...
pitör84: ezt is kiveséztük már rendesen.
-
pitör84
tag
válasz
Garanciát szerintem nem a cég adja hanem a gyártó
-
motoroskanál
tag
Én fél éve rendeltem tőlük gépalkatrészeket, 800 ezer forint értékben, előreutalással. Nekem csak fél év garancia ugrott a megszűnés miatt, céges vásárlás volt, az áfát is visszakaptam rendesen.
-
megaiga
újonc
Sziasztok!
Szomorúan olvasom az előttem lévő közel kéthétnyi hozzászólásokat.
Szeretném megosztani Veletek az én esetemet, ami végül (egyelőre) pozitívan alakul(t).
Azért egyelőre, mert még csak két napja pörög az új gépem, eddig hiba nélkül...2025.05.19. - A KazyComputers-nél rendeltem egy komplett számítógép-konfigurációt, komponensekből (hogy majd magam építsem össze).
- Közel 600 000 forintos tételről van szó.2025.05.19. - Előre utalással fizettem, mert ugyanis: "Átutalás esetén 1% kedvezmény a teljes rendelésre!” - írja az üzlet.
2025.05.20. 09 óra - Üzentek: Beszerzés alatt
2025.05.20. 14 óra - Üzentek: Visszaigazolva
2025.05.27. 13 óra - Üzentek: Címke készítése
2025.05.27. 14 óra - Üzentek: Csomagolás alatt
2025.05.28. 11 óra - Üzentek: Futárszolgálatnak átadva2025.05.28. - Megérkezett a futárszolgálattal a rendelésem. 9 napba telt, de kézhez kaptam, amit rendeltem! (Ezt a hozzászólásomat, már a rendelt, új konfigomon írom.)
Körültekintő, extra védelmű csomagolással kértem, hogy a házhozszállítás során semmilyen esetleges sérülés se történjen a rendelt termékekben. Ennek megfelelően minden nagyon be volt bugyolálva.
-------
Olvasva a kommenteket, illetve más fórumokat is böngészve, az ott látott időpontokat összefésülve azt merem gyanítani, hogy az én rendelésem az utolsók között lehet, amely még az egyelőre homályos ”balhé” berobbanása előtt került teljesítésre (bár, természetesen erre nincs konkrét információm, csak ahogy látom a bennragadt rendeléses hozzászólásokat, és azoknak az időpontjait, erre enged következtetni).
Szerencsémre talán még az utolsó pillanatok előtt adtam le a rendelésemet!
Ki az, aki 2025.05.19. után adta le a rendelését, és amit meg is kapott?
-
hemaka
nagyúr
Aki szurkezik, az sajnos vallalja, hogy megegeti magat, ha buko van. De a karosultak remelem valahogyan visszakapja a lovejat.
Halo, pcx rendben van, vagy innen forumrol Lec.
-
pitör84
tag
Hát érdekes az biztos de így egyre biztosabb hogy nem sokat látunk ebből a pénzből
-
XinAgent
tag
Nem győri, országos számítástechnikai céghálózat. A feljelentések is most Kecskeméti rendőrkapitánysághoz tartoznak. Lehet az első gyanús cég a hálózatból volt Győr környékén bejegyezve. 2022 lehet az a dátum amikor a csalást kezdték (felfedezték), vagy a céghálózat nagyja megalakult.
Ugyanazon a héten jelent meg a cikk amikor a Kazy eltűnt. A Kazy ügyvezetője a cikk megjelenése előtt egy nappal volt utoljára aktív prohardveren.
A kommunikáció teljes hiánya (és FB csoport törlése) az elmúlt hetekban valószínűtlenné teszi az ártatlanabb okból (költözés) való leállást.
Azt már megerősítették, hogy Székesfehérvár nem robbant fel.Semmi konkrétum nincs (nyomozás lezárultáig valószínűleg nem is lesz), de eléggé összeállnak a csillagok.
-
-
pitör84
tag
Melyik cikk ez pontosan ?
-
ShadowGuy
csendes tag
Bár a NAV-os eljárás nagyon valószínű (kiindulva az eddigi cselekvéseik alapján, az érdekesen egybevágó NAV-os cikkel, stb.), alátámasztva fizikai bizonyítékkal (nincs cikk, email, bármilyen formátumú bizonyíték ami kb betonba vasalva kimondja hogy NAV-os party van Kazy-éknál) nincs.
Ettől függetlenül bármi is az oka ennek az egésznek - aki előre utalt, annak nem jött vissza semmi. Kommunikáció -1 (mert a 0 már túlságosan pozitív az esetükben), felszívódtak mint szürke szamár a ködben - NAV ide vagy oda.
Feljelentéseket megtettem, ennyit tudtam. Keresztet már rávetettem az egészre. Tanulságot meg levontam. Mást nem tehetek. -
pitör84
tag
válasz
noel.becski #624 üzenetére
Ha így vissza tudott utalgatni a bank akkor mégsincs zárolva a számla mert NAV által zárolt számláról nincsen chargeback
-
BB9000
senior tag
válasz
noel.becski #624 üzenetére
Én is OTP-s kártyával fizettem. 06.02-án reklamáltam meg online. A pénzt még nem adta vissza az OTP, csak annyit írtak 06.03-án, hogy: "Bejelentésének feldolgozását megkezdtük".
Egy másik panaszom ügyintézése során korábban mondták, hogy ha hazai az elfogadóhely, akkor 30 nap alatt vállalják a kivizsgálást. Még vizsgálhatják egy jó ideig . . . Csak a végén kapjam vissza. -
Tikakukac
titán
válasz
Angelland13 #622 üzenetére
Vissza ne olvass véletlenül se.
Utalást nem lehet chargebackelni.
-
noel.becski
újonc
Bankkártyával fizettem 88k-t. Leírtam nekik, hogy (nagy valószínűséggel) a NAV lefoglalta a Kazy raktárkészletét és befagyasztotta a számlájukat, így nem fog teljesülni a rendelésem. Hozzátettem, hogy nem hivatalos információ a NAV-os sztori, csak fórumokon olvastam, hogy gond van. Most, hogy visszautalta a bank a pénzt, még nem garancia, hogy meg is tarthatom, ez majd a végleges elbíráláskor kiderül. Ezt az online panaszbejelentőn keresztül küldtem nekik. Sajnálom, ha nem volt eredményes mindenkinek, nem tudom mi alapján ítélik meg, de drukkolok nektek!
-
GaborJeremy
újonc
válasz
noel.becski #621 üzenetére
Azt hogy sikerült? Én is panaszt tettem az OTP-ben és válasszal, amit kaptam tőlük kitorolhetem a se**em.
-
Angelland13
tag
válasz
noel.becski #621 üzenetére
Utaltál vagy bankkártyás fizetést választottál?
-
noel.becski
újonc
Sziasztok!
Én az OTP-nél tettem panaszt kb két hete és tegnap visszakaptam a banktól a pénzem, de még jobban átvizsgálják a helyzetet. Ha nem sikerül alátámasztani a panaszomat, akkor visszavonják a pénzt. 90 napra kalkulálták ezt az eljárást, de a határidő hivatalosan 365 napjuk van elbírálni. -
4Grider
félisten
Dettó. A mi cégünk is utalt néhány milliót egy beszállító - inkasszózás alatt lévő - bankszámlájára előlegként. A NAV nem térítette vissza az összeget, végül a felszámolás alá került cégtől kellett visszakövetelnünk a pénzt. Gondolhatjátok, mennyi és mikor került vissza hozzánk.
-
sakal83
addikt
válasz
Öcsielvtárs #610 üzenetére
En ennek ellenkezojet tapasztaltam. Teves utalas banki hibábol nav inkasszalt szamlara es penz nem jart vissza...
Nem ilyen egyszeru a dolog. Nem mindegy milyen jogcimu a foglalas, illerve inkasszo esetleg zarolas.
Ha lefoglalas volt akkor van esely, mert a jogos tulajdonos aki tudja a tulajdonat igazolni, az visszakaphatja. De ez csak buncselekmeny miatti lefoglalas eseten van igy. Ha adotartozas behajtasa a jogcim, akkor viszlat a tapasztalatom szerint. (300millios osszegrol volt szo...)
En irnek a navnak levelet mar most, hogy az en penzem adjak vissza. Hivatkozva az elorendelesre, es hogy nem kuldtek el, igy a sajat tulajdon.
-
4Grider
félisten
Miért kellene a NAV-nál feljelentést tenned? A NAV-nál közérdekű bejelentést vagy költségvetési csalásra, támogatással visszaélésre vonatkozó bejelentést tehetsz az alábbi űrlapon:
https://nav.gov.hu/ugyfeliranytu/keressen_minket/kozerdeku_bejelentes_panasz/kozerdeku-bejelentes-benyujtasa/mas-jogsertesenek-mulasztasanak-bejelentese
Az összes többi a rendőrséghez tartozik. -
lee732
tag
Valaki le tudja írni, hogy NAV-os feljelentést hogyan lehet véghezvinni online? Hasonlóan a rendőrségihez?
-
pitör84
tag
50 ezer ft nekik...ezt a pénzt tényleg el lehet felejteni?
-
Tikakukac
titán
Jaja hivatkozás nélkül összetörik itt a gonosz emberek mások álmait, ez szörnyű.
Igaz, hogy konkrétan többen leírtuk és leírták ez miért van, tehát ez már itt bukik a sztori, másfelől ez a realitás. Ha nem tetszik akkor is. Gratu, hogy anno szedtél vissza ebből pénzt, én meg láttam milyen az amikor sorban kaptam a leveleket, hogy ja, sitten az elkövető és ha akarok ebből pénzt akkor egy 5 év alatt lesz 1% esélyem, hogy kipereljem
-
lee732
tag
válasz
Öcsielvtárs #610 üzenetére
Köszi az összefoglalót. Sokan próbálnak itt "negatív tényekkel" a reményt is elvenni mindenféle hivatkozás nélkül.
Csak érdekességképpen elmesélném, hogy FTX károsult is voltam, ott is mondta mindenki, hogy buktam a pénzem, esélyem sincs egy Bahamára bejegyzett céggel hadakozni, és már rég elluxizták a teljes pénzt. Ehhez képest kamattal együtt visszakaptam a teljes pénzem (igaz több év után).
Ami a kép sztoriban közös, hogy mindkét esetben rács mögött van a felelős. -
Öcsielvtárs
aktív tag
Beszéltem egy barátommal, aki nyomozó volt, mellette jogi egyetemet végzett, most bankos... az ő állàspontja, hogy a NAV (és/ha/amennyiben valóban a NAV foglalta be a szàmlát) a rendelések összegét vissza kell adja, mert az NEM a Kazy pénze, hiszen senki nem kapott érte àrut. Nyilvàn ezt a kàrosultaknak kell bizonyítani, màrmint hogy fizettek. De azt meg ellenőrizniük kell, hogy ki nem kapta meg. És ha ezt összefésülték, és valóban van (elég) lefoglalt pénz, akkor lehet szó visszatérítésről.
-
KROK640
nagyúr
válasz
phanzetomox #582 üzenetére
+1
Én is ezen gondolkodtam, hogy ez arra utalna, hogy a boltban találkozik velünk, vagy valami smurf accountja valami itteni ismertebb arcnak, és elszólta magát? -
4Grider
félisten
-
wouhn
csendes tag
Fogalmam sincs. Nem biztos, hogy van köze a kettőnek egymáshoz.
Az Alza ügyfélszolgálata nem tud semmit, vagy jól titkolóznak. Elsőre totál hülyének néztek, hogy most épp nincs egyetlen felbontott ilyen-olyan termék sem, majd nézzem sűrűn az oldalt hátha lesz.Utána közöltem, hogy több száz termék vált köddé egyik napról a másikra.
Jó pár nap hallgatás után kaptam egy kézzelfoghatóbb választ:
"
Köszönjük a türelmét.
Az illetékesek visszajelzése alapján szeretném tájékoztatni, hogy a a termékeket helytelen árképzése miatt kerültek le az oldalunkról.
Amint az illetékesek a hibát elhárították várhatóan a termékek újra megjelennek az oldalunkon.
Szíves megértését köszönöm!
" -
Varázslóó
senior tag
válasz
Donki Hóte #602 üzenetére
ijjj feldobtad a napomat
-
Így lehet értelme írni a fogyasztóvédelemnek?
Persze, hogy van értelme írni a fogyasztóvédelemnek
Eljárást indítanak, az eljárás végén, kb. egy év múlva kapsz egy ilyen levelet:
Tisztelt XY úr!
Tájékoztatjuk, hogy bejelentése alapján eljárást indítottunk a KazyComputers nevű cég ellen. Az eljárás során megállapítottuk a jogsértést, ezért a céget 100 000 ft bírsággal sújtottuk.
Mivel a cég felszámolásra került, a cég számláján lévő összegből először az állami követelések, majd a hatósági bírságok kerülnek kiegyenlítésre, ezután következik a vevők kártalanítása.
Mivel a cég számláján már csak 100 000 ft volt az állami követelések kiegyenlítése után, amely 100 000 ft-ot bírságként levontuk.
Így sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a cég számláján már semmilyen pénz sincs, így az Ön által befizetett 100 000 ft-ot a cég már nem tudja Önnek visszafizetni.
Üdvözlettel: a Fogyasztóvédelem
Ha szeretnél ilyesmi levelet kapni, akkor nyugodtan fordulj a
sóhivatalhozFogyasztóvédelemhez
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest