Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Sziasztok!
Az normális ha a rex c100 pid hőmérőjén megjelenik a hálózati feszültség? -
nLali
őstag
válasz
contaxg
üzenetére
Amúgy a pörkölő srác, Hegedűs Laci nagyon jófej. Bementem a Paksi Kávéba és amikor kávét szerettem volna vásárolni, akkor mindjárt nem a pultos hölgy, hanem a pörkölést végző H.László sietett a segítségemre. Választás után ittam egy espressot, közben mesélt nekem a pörkölés folyamatáról és a pulton található cukrokról. Sajnos ritkán jutok el , de mindig elégedetten távozok.
-
nLali
őstag
Szia.
Ha még aktuális :
Tőlem kb 1km távolságra van a PaksiKV. Nem csak kávézó, itt helyben pörköl a srác. A linken látottak és a személyes tapasztalat alapján, szerintem ügyes a srác. Élvezi a kávékészítést. A nála vásárolt kávéval jelenleg a legnagyobb problémám, hogy túl friss. Ha postázást vállal ( nem tudom ), akkor egy próbát megér. Olcsónak talán nem lehet mondani, Lidl-nél biztos drágább.
Kicsit tartottam tőle, mert sötétebb pörkölést szerettem volna, de nagyon kellemes csalódás. Féltem, hogy el fogom rontani a világosabb kávét, de a könnyed üdítő jellegével mosolyt csalt az arcomra. -
nLali
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Gyakran előfordul, főleg esténként, hogy "hangosan" hallgatok zenét. Fejhallgató nálam arra a kis időre kell, amíg nincsenek a gyerekek "mélyálomban", a halk örlő meg reggelre kéne, mert reggel 5 körül nincs szívem ébreszteni őket.
-
nLali
őstag
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a topik babáinak és szüleinek. Bár kávés és nem fejhallgatós topik, de szerintem zenekedvelő embereknek el kell gondolkodni egy fejhallgató beszerzésén a gyermek érkezésekor. Halk örlő sem hátrány.
-
nLali
őstag
Amennyibe kerül, lehet is pontos. Mindössze 2500-5000 dolcsi egy Decent gép. Ha jól látom 2-3 hónapos sorban állás van rá, viszik mint a cukrot.

-
nLali
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ez igaz a PID-elt, rézcsövezett modellekre is?
-
nLali
őstag
Köszi.
Az áruházban megnyomkodtam a gombokat. Nagy csalódás volt, azt hittem közel a százhoz nem 23 forintos kapcsolókat használnak. Bizonytalan volt a nyomáspont és a kattanás is. Lehet, hogy a kiállított darab sajátossága. Viszont a lesajnált Gaggia Espressom lehet, hogy van 20 éves, de a kapcsolókban még szerintem van 10 év üzem.
-
nLali
őstag
A régebbi és az új Gaggia Classic közt mi a különbség? 80 körül láttam újonnan MM-ben, ami nem tűnt soknak. ( Nemrég 100K HUF volt )
-
-
nLali
őstag
Egy próbát megért.
Fehérváron a MediaMarktban találtam ilyet.
Doboza szerint elég friss, márciusi..
Több gépben is próbáltam, mindenhol "semilyen" lett. Egyáltalán nem savas, viszont elég világos. Kicsit világos a crema. Én a kicsit keserűbb kávékat szeretem, de elmegy ez is.
A másik, amit mégegyszer megvennék az ez.
Szerintem ezek sötétebb pörkölésűek. Elsőnél olcsóbb is. Szívesen adok egyet mindegyikből, ha szeretnéd kipróbálni. -
nLali
őstag
Szervusz.
Ezt én árulom. -
nLali
őstag
Köszönöm a tippet !
Eltöltöttem néhány napot Keszthelyen. Többször ellátogattam a BoomBikeCoffe-ba.
Az Espresso nekem ízlett.* A tejből készült jégkásából készült frappé bejött a feleségemnek. A gyerekeknek ízlett a helyben sütött fahéjas csiga. Barátságos hely. ( Szent András Sörfőzde italai behűtve már csak hab a tortán. )
*A kóstolt espressohoz használt kávéból vásároltam 2490 Ft-ért 250grammot. Felhívátk a figyelmemet, hogy 4-5 napos a pörkölés, ezért inkább még várjak vele. -
nLali
őstag
Sziasztok !
Mennyi lehet a reális ára egy ilyen Euromatik gépnek? ( tényleg szép, nem rozsdás, valóban tiszta, karbantartott )
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest