Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteltem, kérhetnék egy kis segítséget, hogy ESE Podos gépemhez, LaPicola Sara Classichoz milyen baristás eszközöket vegyek? Mérőpoháron kívül...láttam, hogy valaki valami szűrőkosár félébe lenyomja tömörítővel, kb eddig jutottam, meg addig, hogy igazából azt nem kell elvégezni..
van még valami ami jó ha van..? jó podok friss podok lágy víz.. szép csésze
nekem kb ennyi..
köszi, és bocsi az amatőr kérdésért.. -
degec
senior tag
Nagy Tisztelettel köszönöm a segítségeteket (nem tudom már kik voltak de jó fejek), Megrendeltem az E.S.E. Podos gépemet, egy La Piccola SARA gépet. Ígérem ez után már E61 valami bika gép lesz La Marzocco, Rocket..
, Jóféle drága őrlővel 
Totál nem tudtam de 3 féle POD létezik..
Ese 44 mm, compact 38 mm Lucaffé smart 35 mm...Podokat honnan érdemes rendelni belföldről? melyik a "kimondott" podos webshop, vagy jobban podos webshop.. köszönöm !
-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
Tisztelet,
Kérhetnék szépen konkrét véleményt erről, az általam összeszedett szettről..indulónak..
FIORENZATO F4E NANO ELECTRONIC daráló
MAGISTER ES 30 kávégépEz 500k ig megvan kompletten..ez a határom.. Ha van jobb ötlet szívesen fogadnám.. új jöhet szóba csak, használt nem !
-
degec
senior tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
le vagyok maradva tudom..olvasok olvasok..

bbuffy: persze persze, nem kapkodunk.. -
degec
senior tag
-
degec
senior tag
Köszönöm a válaszokat.. nekem még az nem tiszta, hogy mennyire kell ezt az e61-et erőltetni, ha nem vagyok barista, és csak egy jó presszot akarok inni (no szpesöliti), és gurman sem vagyok, de igénytelen sem, mindenféleképpen az e61-esség az, a szint ami húdehúde..vagy azért egy Rancsi szilvikéből is ki lehet hozni otthonra ezt a minőséget, csak ilyen kosár olyan pid, szuper kv, szuper ölrő kell hozzá. Égessük a lovét e61 miatt vagy ne.. ?
ez lenne nagy dilemma, nekem. Erre írnátok valamit szívesen fogadnék pro kontra. E61 értem miért menő, de 40 perc mire felfűtöm a gépet rendesen, napi 4 kv-r, hááááát nem tudom... Ha akarom (nem menőzés) ki tudom fizetni az e61-es fejes akármi alap gépet 400-500k ért, de ha nem kellene nem volna rossz.szóval értitek a dilemmát
köszi ! -
degec
senior tag
Tisztelet,
Hetek óta (ezt a fórumot sajna nem) karos e61-es kvgépekről, és örlőkről olvasgatok, jutubolok. Gépekből Rocket alap gépet, vagy a Futura Kikka, gépet nézegettem, talán nem lövök mellé ennyire, Rancsillioó-s Szilvike, és Gaggia-s vonalat elengedném, Lelit glenda..mert nem tudok ilyenből kv-t megkóstolni, sajna, de lehet ámbátor elég jó anyag jön ki ebből is..
Ellenberger örlőkről lövésem sincs, Macap, vagy Mazzer amit ismerek, de ez elég húzós, nincs valami jó de nem ennyire drága cucc ? Segítséget előre is köszönöm..
(Ja igen.. meguntam a gagyitronik szuperautomata JurTa gépünket, mióta sikerült, megkóstolni, egy szuper helyen egy Rocket-os gépből egy rendes kv-t, ami nem szpsöliti, csak valami sötét olaszos pörkölésű, ""lenézett"" sima espresso volt, azért lenézett mert nem kortádó, latte, bohóckodás, nekem a kv=espresso magába pont)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
párat kipróbálnék gondolom nem horror összeg.. köszönöm. La Pic Sara classic gép..
, de ESE pod-gépből mit szabad megvenni ??, ha a tartósság is fő szempont lehetne, az nem volna rossz. két gépet néztem ki:
La Pavonit nem szeretnék