Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Igen tudom, hogy nem volt sok esély itt a normális válaszra de megpróbáltam.
Tudom, hogy Gaggia Baby és társai plusz daráló plusz minden féle tuning ....... De én szeretem, hogy kimegyek a nem nagy konyhámba (az egész lakásom 55nm) ahol egy automata gép pont elfér , megnyomok egy bekapcsoló gombot és egy másik gombot utána amire be van állítva a kávé mennyisége, erőssége ahogy szeretem és ennyi.
Crema így is van (kávétól függ mennyi) , plusz pici meleg tej és pici ( fél adag) barna cukor. Ennyi. Semmi extra.
(dolgoztam túl sok évet vendéglátásban, Csináltam számtalan kávét sok milliós gépeken és voltam pár "kötelező" pár órás képzésen, stb stb)
Hiába szeretem a jó és finom kávét (ez relatív) otthon nem fogok neki állni grammozni, nem fogok minden különböző fajta kávéhoz darálót állítani és nem nézem fanatikusan a lefolyást és számolom a másodpercek.
Jobban is ki tudnám fejteni de teljesen fölösleges.
Az Xsmall-t akcióban vettem 5 éve 60'000Ft-ért 5 év garanciával. Kb féláron volt.
Most le fogom cserélni. Csak kíváncsi lettem volna, hogy Ti szerintetek mi lenne a jobb választás Automata gépek közül ebben a 140-170eft-os kategóriában.Gondolkodtam, hogy a SAGE BES870 jobb lenne-e de elvetettem az ötletet. (250'000Ft)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest