Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zozy84

senior tag

válasz OPiiPO #86124 üzenetére

Igen tudom, hogy nem volt sok esély itt a normális válaszra de megpróbáltam. :)
    Tudom, hogy Gaggia Baby és társai plusz daráló plusz minden féle tuning ....... De én szeretem, hogy kimegyek a nem nagy konyhámba (az egész lakásom 55nm) ahol egy automata gép pont elfér , megnyomok egy bekapcsoló gombot és egy másik gombot utána amire be van állítva a kávé mennyisége, erőssége ahogy szeretem és ennyi.
    Crema így is van (kávétól függ mennyi) , plusz pici meleg tej és pici ( fél adag) barna cukor. Ennyi. Semmi extra.
    (dolgoztam túl sok évet vendéglátásban, Csináltam számtalan kávét sok milliós gépeken és voltam pár "kötelező" pár órás képzésen, stb stb)
    Hiába szeretem a jó és finom kávét (ez relatív) otthon nem fogok neki állni grammozni, nem fogok minden különböző fajta kávéhoz darálót állítani és nem nézem fanatikusan a lefolyást és számolom a másodpercek. :) :N
    Jobban is ki tudnám fejteni de teljesen fölösleges. :)
    Az Xsmall-t akcióban vettem 5 éve 60'000Ft-ért 5 év garanciával. Kb féláron volt.
    Most le fogom cserélni. Csak kíváncsi lettem volna, hogy Ti szerintetek mi lenne a jobb választás Automata gépek közül ebben a 140-170eft-os kategóriában.

Gondolkodtam, hogy a SAGE BES870 jobb lenne-e de elvetettem az ötletet. (250'000Ft)

:R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák