Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Szerintem, ez a leginkább pressora hajazó kávéital, amit komolyabb gép nélkül ellehet készíteni. Automával annyi összehasonlítási alapom van, hogy mielött otthonra vettem gépet volt egy delonghi belépő kat. automatám, szerintem annál lényegesen finomabb kávét készít. De ilyen turbozott jurával nincs tapasztalatom.
Irodai körülmények között számomra legjobb választásnak tűnik. A bent lévő filteres és 10-20 ezres "espresso" gépek nyilván szóba se jönnek (pedig minden konyhába van vagy 5). Nespressoval próbálkoztam, vettem ilyen olyan kapszulákat de szerintem közelébe sincs a brikkának.
IMHO
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest