Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Mini PC
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellmuth
újonc
válasz
meander
üzenetére
Szia!
Nem voltál udvariatlan, sőt én örülök minden egyes hozzászólásnak és vélemények. Nekem nem a Ph fórummal van bajom, mert nyilván nem véletlen megy ennyire, hanem még egyszer hangsúlyozom nincs egyetlen normális kávés fórum sem Magyarországon, de nyugodtan szólj ha tévedek.
Még egyszer hangsúlyozom én nem látom át ezt az egy topikos dolgot,én szeretem azt ha pl örlőt keresek akkor belekattintok a buy/sell fórumba és akkor ott tudom, hogy böngészhetek a megfelelő adás-vételek között. Vagy ha pl valaki a filterrel kapcsolatosan szeretne tájékozódni, akkor ne kelljen végigolvasni másik 200 hozzászólást hogy kiválogassa azokat amire neki szüksége van. Egy kifejezetten erre fókuszált és specializálódott fórum sokkal átláthatóbb és kereshetőbb is. (Véleményem szerint).
Nem megbántani szeretném aki itt tag és szereti ezt a részét a fórumnak, hanem valami újat alkotni aminek talán sok más ember is örülne. Én saját pénzemből a domaint és a tárhelyet is megvettem, szóval azt gondolom tényleg önzetlen voltam. Ezt csupán tényleg a kávé és a gépek iránti szeretetből csinálom még ha nehéz is elhinni egyeseknek...
Ez egyfajta közvéleménykutatás is már úgy látom, hogy van-e igény ilyesfajta megmozdulásra. Ha nincs azt is eltudom fogadni

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest