Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hellmuth

újonc

válasz meander #64065 üzenetére

Szia!

Nem voltál udvariatlan, sőt én örülök minden egyes hozzászólásnak és vélemények. Nekem nem a Ph fórummal van bajom, mert nyilván nem véletlen megy ennyire, hanem még egyszer hangsúlyozom nincs egyetlen normális kávés fórum sem Magyarországon, de nyugodtan szólj ha tévedek.

Még egyszer hangsúlyozom én nem látom át ezt az egy topikos dolgot,én szeretem azt ha pl örlőt keresek akkor belekattintok a buy/sell fórumba és akkor ott tudom, hogy böngészhetek a megfelelő adás-vételek között. Vagy ha pl valaki a filterrel kapcsolatosan szeretne tájékozódni, akkor ne kelljen végigolvasni másik 200 hozzászólást hogy kiválogassa azokat amire neki szüksége van. Egy kifejezetten erre fókuszált és specializálódott fórum sokkal átláthatóbb és kereshetőbb is. (Véleményem szerint).

Nem megbántani szeretném aki itt tag és szereti ezt a részét a fórumnak, hanem valami újat alkotni aminek talán sok más ember is örülne. Én saját pénzemből a domaint és a tárhelyet is megvettem, szóval azt gondolom tényleg önzetlen voltam. Ezt csupán tényleg a kávé és a gépek iránti szeretetből csinálom még ha nehéz is elhinni egyeseknek...

Ez egyfajta közvéleménykutatás is már úgy látom, hogy van-e igény ilyesfajta megmozdulásra. Ha nincs azt is eltudom fogadni :)

Új hozzászólás Aktív témák