Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
EMCL: Nagyon fasza gep. Stabilabb hohaztartassal mint a Pavoni. Ha nem ert hozza a gazdaja, akkor mint minden mas gep - amire figyelni kell - megegeti a kavet. Lehet sopankodni az aran, de a ok sem olcsositottak az elmult evtizedekben. Rugos, annak minden elonyevel es hatranyaval.
Mas!
Mi mas mint Caravel?
Takaritottam. Karcsibá Milanobol pont ugyanazt tudja, mint az amsterdami new age karos. Emeleskor atereszti a vizet a dugattyun. Huzaskor lezarja. 2. visszaemelesre a dugattyu alatti ter total feltoltodik vizzel. Wouter uj ruhaba oltoztette "mindossze" (es jobb futest adott neki). Ja es a lokete is nagyobb a Strietman-nak. A Caravel durvan megelozte a korat.
Tok jo, hogy volt ez az azbesztparti! Kulonben 10 ev mulva tanulmanyozom az oregfiut.
-
hifis50
csendes tag
Nekem volt ilyenem, és annyira rossz azért nem volt, ha ez alapján váltottam a Strietmanra.
Belőni hozzá az őrleményt nem nehezebb, mint egy pumpáshoz. Ebből következik, hogy a rugós működés azért nem mindenki szerint hátrány, mert ha megvan a jó beállítás, nagyon egyformákat lehet stabilan húzni, és állítólag ez a rugós gép nyomásprofil nagyon jó is tud lenni.
Ami gond, az a vízhőfok eltrafálása. Ez, mint minden hasonló puritán gépen, elég bizonytalan. De rutinnal szerintem ez is leküzdhető.
Ha sikerül és minden stimmel, hozza a kiskarosok nagyon is szerethető ízvilágát. Nem véletlen azért, hogy az Usában népszerű, a Home Baristán tényleg sokat lehet róla olvasni.
Ami a formáját illeti, ez egy retro múlt századi kalasszikus kávégép dizájn, tényleg csicsásnak tűnik, pedig ilyen túldíszített eleme csak egy van, a sas a sapkáján. Szerintem egy konyhában azért nem csúnya.
Az ára, főleg ha a Pavonival vetjük össze, nagyon magas. De ha használtban sikerül jó áron kifogni, én egyenértékűnek tartom a Pavonival. -
soldier2
őstag
Állítólag jó kávét készíteni nem
Rugós karos, háklis az örleményre nagyon (mindegyik rugós az), és bár sokan szidják, többen használják megelégedetten. Valamiért nincs olyan kultusza mint a Pavoninak meg a Creminanak, de a dupla kosarát előszeretettel használjuk az említett 2 gépben.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rugós karos, háklis az örleményre nagyon (mindegyik rugós az), és bár sokan szidják, többen használják megelégedetten. Valamiért nincs olyan kultusza mint a Pavoninak meg a Creminanak, de a dupla kosarát előszeretettel használjuk az említett 2 gépben.