Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Nagyon koszonom neked is, es aki kommentelte eddig, nekik is.
Orulok hogy tetszik nektek. Erdekes (bar kaves forum nyilvan
) hogy itt mindenki a kavera magara koncentral, mig az ismerosoknek, baratoknak megmutatva inkabb a film hatasa, elmenye, kivitelezese volt a tema 
Megmondom oszinten, mindketto fontos szamomra es orulok hogy egyelore mindenkinek pozitiv elmenyt okoz.
Ha mar kavezunk:
Igen valoban Spicy Italy, meg picike van belole, aztan ujabbat kell kostolnom.
Az elmult par honap alatt mar eljutottam oda hogy ha mar belottem a daralot es a gepet akkor tudom meropohar nelkul is hogy jol jon e le, ezek a csapolasok 40-45 ml kozott mozognak 14,5 es 15g kavebol.
Nekem ez jott be. 84 fokon fozom most ezt is, megmaradtam az alacsonyabb hofoknal.
Most jon a szubjektiv resz: nekem a Spicy karakteresebb kave mint a Choco, hatarozottan van benne valami tobblet iz (fuszeresseg, vagy mas nem tudom, de ott van).
Espressokent nekem jobban izlik mint a Choco, viszont Flat Whitekent, gozolt tejjel, a Choco jobb izt adott.
Kifejezetten finomnak tartom a Spicyt, nem tul savas szamomra pedig ahogy Paljoc is emlitette a Choco is volt mar alacsony hofokon hogy az en szamizenek tul savanyu volt.Nezzetek, osszatok, terjesszetek de leginkab elvezzetek!
G.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) hogy itt mindenki a kavera magara koncentral, mig az ismerosoknek, baratoknak megmutatva inkabb a film hatasa, elmenye, kivitelezese volt a tema