Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
My Little Melbourne
Én kettéválasztanám a dolgot a szolgáltatásra, és a a kommunikációjukra. Tudom, hogy manapság együtt szokás értékelni a kettőt, és tulajdonképpen a kettő egybetartozna, de azt javaslom, ne öntsük ki a gyereket a fürdővízzel...
Én általában jó cuccokat kapok, ha odamegyek. Mostanában reggelente (hetente 2x-3x) ott szoktam croissant-t vásárolni, mert a közelben náluk a legjobb. Ha rákérdeztem, honnan van (miközben tudom, hogy a Matusz-Vad Zrt.-től), elkezdtek kamuzni - ez a kommunikáció része.
A szomszédos Brew Bar-ban nemrég háromszor is voltunk, és mindegyik alkalommal hibátlan kávékat, sütiket adtak. Az ott dolgozó barista srác beszélni is tud, és nem hülyeségeket. A főhelyen mindig udvarisasan megkérdezik, kérek-e kávé italt, de valahogy reggelente inkább a saját espresso-mat iszom, ezért nem szoktam náluk kávézni (espresso-t). Ha espresso-t ittam náluk, mindig elsőrangú italt kaptam. Egyszer kellett csak rájuk szólni (de akkor keményen), hogy koszosak a vizespoharak...Most átnéztem a fészes üzenetváltásaikat - botrányos! Főleg, hogy a fizetett "rajongóik" is jelen vannak.

Ezzel együtt a mai napig nem tudom pontosan, mi hangzott el szóban, és mi áll valójában leírva az inkriminált esettel kapcsolatban...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A szomszédos Brew Bar-ban nemrég háromszor is voltunk, és mindegyik alkalommal hibátlan kávékat, sütiket adtak. Az ott dolgozó barista srác beszélni is tud, és nem hülyeségeket. A főhelyen mindig udvarisasan megkérdezik, kérek-e kávé italt, de valahogy reggelente inkább a saját espresso-mat iszom, ezért nem szoktam náluk kávézni (espresso-t). Ha espresso-t ittam náluk, mindig elsőrangú italt kaptam. Egyszer kellett csak rájuk szólni (de akkor keményen), hogy koszosak a vizespoharak...