Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RvD
csendes tag
válasz
rastacsz
üzenetére
Hogy konkrétan melyik kés azt én nem tudom megmondani, de ez valami újabb kés az biztos, az eredeti gyári kés nem ilyen, mint, ami ebbe van. A gyárija az csak sima acél kés, ez meg már valami bevonatos. Az tény, hogy kompromisszumos gép, de én szinte csak eszpresszót iszok, így bevállaltam, mert már nagyok kellett egy normális őrlő. DF64V-ben gondolkodtam még, de arra már nem akartam várni. Meg aztán láttam, hogy azért vannak még problémák vele. Bizonyára idővel kiforrja magát és egy jó választás lesz. Volt akinél világos pörkölésnél megállt a motor, nem bírta. Ilyet ez nem csinál, pedig rohadt kemény világossal kezdtük közös életünket, meg sem kottyant neki. Semmi elektronika, egy egyszerű egyfázisú motor hajta fix fordulaton. Nekem ez így tökéletes, az egyszerűség híve vagyok. Persze ettől még szívesen kipróbálnék egy DF64V-ét is, de arra így már nem fog sor kerülni, hacsak nem találok egy zsák pénzt az utcán.

-
dis236
csendes tag
válasz
rastacsz
üzenetére
Én anno mikor DF64-et akartam vásárolni tőlük akkor írtam nekik hogy ez melyik verzió.
Kb egy hét után válaszoltak ami nem gyors de legalább leírták szóval szerintem ilyesmi kérdést nekik is fel lehet tenni.De mivel náluk éppen előrendelés van szóval még nem kaptak fizikai darabot, ezért nagyon meglepne ha nem az újabb verziót kapnák.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Macska topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest