Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Krajcsi
üzenetére
Valóban nem nagy macera a sózás, kevergetés, pláne nekem vegyész végzettséggel.
De a Nordában más is van, nem csak azok, amiket bele szoktatok tenni az ioncserélt vízbe. Valamint annak az alapanyaga csapvíz, tehát szerintem semmivel nem különb, mint a Laica kancsóval megszűrt.
Egy alpesi forrásvíz már önmagában vonzó tényező. -
HSM
félisten
válasz
Krajcsi
üzenetére
Ez azért ízlés kérdése is. Én a szódabikarbóna + RO vízzel valóban érzek kismértékű savasság csökkenést, de cserébe mintha kicsit könnyebben elcsúszna kesernye irányba is a lágyító patron + Norda kombinációhoz képest.
Szerintem mindkettővel lehet nagyon finom a kávé.
Az "ivós" RO-val nekem most kicsit többre jön ki, mint a Norda, viszont az tetszik, hogy így nyugodtan használhatom lágyító nélkül, bekeverni pedig tényleg nem nagy macera, ha már egyszer az ember átrágta magát a 400 féle recepten és végtelen parttalan vitákon és talált/kreált egy eszközeivel is kompatibilis receptet.
#110912 PpenoO: Így látom én is.

#110918 BBéci: "átlagosan havi egy kamionnal érkezett belőle"
A kamion máris egy viszonylag gazdaságos szállító eszköz, ott elfér.Az említett bolt a leírás alapján azért nem ilyen nagyban tolja.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest