Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
Nem ismerem a CM902-t, nem tudom, hogy jó-e az esztergált cucc.
Talán egy méretegyeztetés megmondja.
Ha a babtartály alján levő csatlakoztató fekete műanyag elem ugyan az, akkor jó lehet.
Tettem fel a hirdetéshez egy másik fotót, azon látszik a babtartályról leszerelt műanyag csatlakozó elem. Hasonlítsd össze a tiéddel.
Ha hasonlít, akkor privátban egyeztessünk méreteket.
Egyébként 18-20 gramm belefér, az az igazság, hogy én 8-9 grammal használtam szimplához. Egy-kèt alkalommal próbálkoztam 18 grammokkal, de belefért.
Üdv! -
CB
senior tag
Üdv!
Ha valaki esetleg kipróbálna egy Graef CM702 őrlőt úgy, hogy egy adagossá át van alakítva, akkor ezekkel a kiegészítőkkel megteheti.
Eladtam az őrlőmet, a vevőmet nem érdekelte, így visszaalakítottam eredeti állapotába.
A babtartály alján levő két darab csavar oldásával át lehet alakítani az őrlőt, ill. visszaalakítani.
Korábban készítettem hozzá egy "őrlemény kidobó rotort" is (nem tudok jobb nevet kitalálni), amit szintén küldök a szettel. Ez egy neves, egyadagos őrlő mintájára készült. -
CB
senior tag
válasz
capafog23 #3181 üzenetére
Szerintem a 100+ -osokat is sepregetni, pofozgatni, körtepumpázni kell, mert marad bennük.
A Graef legalább nem nehéz, könnyű dönteni pofozni, sőt, én az egészet meg szoktam emelni, és néhányszor az asztallaphoz koccintani az őrlés végén.
Vagy ott a Niche Zero 200+-ért, minden másra ott a mastercard. -
CB
senior tag
válasz
Mortein #2992 üzenetére
Alátétezni akkor kell, ha az őrlőn szinte a legkisebb finomsági értéknél vagy, de még így sem elég finom az őrlemény. Ekkor a forgó kúpos kés alá kell tenni alátétet, így közelebb kerül az álló késhez a forgó.
Ekkor az eddigi, pl. 3-as fokozatból lehet akár pl. 7-es is. Így megint lehet finomítani az őrleményen, az eddigi 3-as finomság sokkal finomabb szemcsét eredményez. Az alátétezéssel vigyázni kell viszont, hogy a kések ne érjenek össze, ha lejjebb veszed az értéket. -
CB
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest