- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írtam privátot is, de azért legyen itt is, hátha más okosabb lesz.
Szóval a tartály alján lévő gyűrű nagyon-nagyon-nagyon hasonló, de nem 100% pont ugyanaz. Lehet, hogy ettől még kompatibilisek (legalábbis kívülről) és az is lehet, hogy csak valami gyártástechnológiából adódó okokból van az a pici eltérés (nálam, a legjobban kiálló körben van 3 öntési rögzítőpötty 120° fokonként). És a csavarok is mások (bár azt talán már Te cserélted). Viszont a tartály az teljesen más formájú és az alján ajtó is máshogy van megoldva. Szóval tartok tőle, hogy esetleg milliméteres eltérések lehetnek itt-ott.
Ja, azt meg én néztem el, hogy nekem CM900-asom van, tehát lehet az a széria ki is maradt két iterációnyi módosításból. Egy haveromnak CM702-ese van, majd egyszer talán élőben megnézem mindkét tartályt, illetve azok csatlakozóját. -
iatti
aktív tag
egyet értek veled. azért a tizenkét kilós mazzer minimet sose próbáltam pofozgatni
sepregetni kellett,meg vizezni a babokat. most hétvégén szedtem szét kitakarítani,azt ment a spájzba pihenni. ahhoz képest hogy kb egy éve volt utoljára szétszedve,nem is volt vészes. a késtartó falcokba pár nap alatt beleül a kávé,utána már nem vesz fel többet. a nichen meg még nem ment át egy kiló, bejáratós még,de a sötét pöriből azért marad ebben is egy kevés. de érezhetően napról napra jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest