Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg is jött a Bambino Plus.
Sajnos 8 sikertelen presszó próbálkozás után (nagyon gyorsan lefőttek) kénytelen voltam megpróbálni a dupla fenekű szűrővel, amivel egy számomra kifejezetten iható végeredmény született. Sőt, ez már most sokkal ihatóbb, mint a philips automata. -
válasz
RetepNyaraB #8683 üzenetére
Köszi!
Tizedpontos mérleg mindenképp fog kelleni? Egy tizedpontos kanálmérleget már rendeltem, de a sima konyhai mérlegünk csak grammpontos és nem feltételnül akarom lecserélni. Továbbá lehet hülye kérdés, de ezeken az örlőkön (SAGE BCG600) be lehet állítani mekkora adagot őröljön vagy
1. szemmérték
2. csak előre kimért kv kerüljön az inputba? -
Jó kérdések. Ugyan ezt a settet rendeltem most a Mall-ról, így külön öröm hogy nem nekem kell őket feltenni.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a kapott örlőt érdemes-e alá vetni egy bejáratási procedúrának? Van itthon 1 kiló anyóstól kapott tchibo milano stlye, ami valószínűleg erre a célra tökéletes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest