Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
válasz
nmate91
üzenetére
Bőven elég volt kifújni magasnyomású levegővel, belevilágítottam mindenhonnan, mintha új lenne. Hozzáteszem, spriccelem és ez volt a legsötétebb pörkölés, amit látott.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
nmate91
üzenetére
Gyanús hogy a kávé lesz a fő ludas. 6.30-i pörkölés szóval esélyes hogy már döglött és ez okozza a problémát. Már elég finomra állítottam az örlőt de még mindig túl gyorsan lefolyik és vizes a kávé.
Megpróbálok szerezni friss pörkölésű kávét és azzal próbálgatni. Médiában mennyi az esély hogy kifogjon az ember viszonylag friss AVX kávét? Lehet holnap benézek, ha nem lesz marad a rendelés. Ajánlást ez esetben elfogadok hogy honnan és mit lenne érdemes kezdésnek rendelnem amiből már lehet értékelhető kávét főzni.
-
lbence
aktív tag
válasz
nmate91
üzenetére
A gyártó is azt ajánlja, hogy 30 naponta szét kell szedni tisztítás céljából. (PRECAUTIONS: "2.Please disassemble and clean thoroughly on a regular basis, with intervals not exceeding 30 days.")
Egyébként nem túl bonyolult szétszedni, bár elsőre lehet, hogy egy kicsit nehezen fog menni. Az állítógyűrű állása nem változik, azt nem szeded le. (Egyébként egyszer azt is leszedtem, mert ki szerettem volna venni a csapágyakat és amikor visszatettem az állítógyűrű ugyanolyan állásban visszakapott a menetre.)
A legkönnyebben úgy lehet szétszedni, hogy a legnyitottabb állásra tekered az őrlőt, és alulról a tengely alá beteszed egy pillepalack kupakját, így viszonylag könnyen ki fog jönni a stift a felső csapágy tetejéről. Összeszereléshez is ezt a műveletet ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás