- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
looser
addikt
Én annakidején az Espresso wikit vettem alapul, de tudom, hogy ettől el lehet térni; mennyiségben (akár kávé, akár víz) biztosan. A hőmérséklet viszont relatíve standard, a 88 fok +/- 2 fok, az jellemzően megfelelő. Annakidején a hc topicban még kiemelték a nyomást, több otthoni gépet is át lehet állítani 9 bar körüli nyomásra, ami az ipari gépeket jellemzi. Szóval hőmérsékletnél max. 90 fok lenne az ideális.
-
Az a piros tömítéses az gondolom (nem hallom a videót csak nézem, melóban vagyok).
Egyébként mi az összefüggés a nyomás a darálás finomsága és a kávé minősége / íze között?
Azt így levettem, h bolti darált kávéhoz kell a nyomásnővelő - mert, h az finomra van darálva, és talán ennek a leggyengébb az íze.
Mivan ha nagyobbra darálom és lassabban főzőm le? -
-
Probald ki!
Az utangyartottak altalaban vekony, vacak anyagbol vannak; az eredeti tobbet bir el. Gyakorlatilag sose pusztul meg, csak elbarnul, ahogy tele megy kv zsirral. Volt, hogy egy hetig egy darabot hasznaltam a napi 3 lottyhoz. De ezt nem ajanlasbol irom
En a gourmetkava.cz-rol rendeltem anno, nagyon hamar itt volt. -
törölt tag
Azt nem látod, hogy összeér-e, szerintem, inkább csak hallod, üresen.
Nem szabad túlságosan összehúzni, van amelyik kés bírja, van amelyik nem, a Graef annyira nem kényes, kopik de nem öli meg magát, míg mondjuk egy Sage-nél nem merném jobban összeengedni őket a kelleténél. Kerámia tárcsáknál automatában csúszhatnak egymáson, meg se kottyan. -
törölt tag
Be tudod fullasztani? Amíg el nem éred azt a lefolyást ami közel van a befulladáshoz, keserű és fanyar, ez a cél előtti lépés.
Az alátétigény minden példánynál más, ha üresen épp hogy összeérnek a kések, az a nulla. Nekem olyan 3 körül volt jó Graeffel nullához képest, de volt ami csak 2-nél volt hajlandó jó lenni. -
sepsi0
őstag
Szia!
Én is ilyen technikát használtam.
Aztán vettem egy ilyet: De'Longhi KG89
Nekem tetszik, szerintem szépen őröl. Gondolom le lesz szólva.
Én úgy gondolom, hogy egy daráló nem ér 35eft +, csak egy motor és örlő fej... Túl van ez....
Mindegy én Alza-ról vettem (12800ft szállításal), most lehet kuponozni, DeLonghi kávéfőzőm van, jól néz ki, eddug bevált.
Majd az idő eldönti, van 2 év gari.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest