Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Sajnos ezeket nem engedhetem meg magamnak. Szerintem az lesz, hogy néha iszok egy kávét valami minőségi helyen!
-
dugesz77
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Graef-hez még talán érdemes megemlíteni, hogy az elején érdemes egy kicsit bíbelődni az alátétekkel az jól belőni (gyárilag adják hozzá a három alátétet direkt ) illetve összerakásnál figyelni az oldalsó kivehető késes kosár visszarakásnál azt szerintem 10-ből kilenc ember rosszul rakja vissza (én is) az elején és utána bárhogy tekeri a szemcseméretet ne fogja tudni finomra állítani.
-
törölt tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az Omnia legalább negyed áron van, ár-érték arányban rendben van.
Úgy látom a sznoboknak mind1 csak sztárbáksz.Mr.Csizmás megérdemelné.

-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
kicsi iroda, napi 2x főzünk, eddig szarvasi volt. ergo egy hc koffeinfüggő fogyasztása van itt összesen.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
irodába kéne a 3 csajnak meg nekem, szóval marad akkor a delonghi, nem tuningolunk...viszont otthonra valami eccerű gaggiát veszek jövőre, az fix.
-
ghost364
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Amint veszek egy őrlőt, megoldom én is. Mondjuk én azt néztem, hogy simán csak ki is lehet belőle műteni, és akkor új kart sem kell venni
-
rellif
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ok köszi. Valójában a kilós elfogy egy hónap alatt így remélem nagy minőség romlás nem következik be.
FPSTunker, köszi -
TA68
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Pont ezért is kérdeztem.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
ofc sárgacsíbóval gondolom

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás