Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
grizlisandor #737 üzenetére
Sajnos ezeket nem engedhetem meg magamnak. Szerintem az lesz, hogy néha iszok egy kávét valami minőségi helyen!
-
dugesz77
őstag
válasz
grizlisandor #737 üzenetére
Graef-hez még talán érdemes megemlíteni, hogy az elején érdemes egy kicsit bíbelődni az alátétekkel az jól belőni (gyárilag adják hozzá a három alátétet direkt ) illetve összerakásnál figyelni az oldalsó kivehető késes kosár visszarakásnál azt szerintem 10-ből kilenc ember rosszul rakja vissza (én is) az elején és utána bárhogy tekeri a szemcseméretet ne fogja tudni finomra állítani.
-
törölt tag
válasz
grizlisandor #675 üzenetére
Az Omnia legalább negyed áron van, ár-érték arányban rendben van.
Úgy látom a sznoboknak mind1 csak sztárbáksz.Mr.Csizmás megérdemelné.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
grizlisandor #586 üzenetére
kicsi iroda, napi 2x főzünk, eddig szarvasi volt. ergo egy hc koffeinfüggő fogyasztása van itt összesen.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
grizlisandor #584 üzenetére
irodába kéne a 3 csajnak meg nekem, szóval marad akkor a delonghi, nem tuningolunk...viszont otthonra valami eccerű gaggiát veszek jövőre, az fix.
-
ghost364
senior tag
válasz
grizlisandor #500 üzenetére
Amint veszek egy őrlőt, megoldom én is. Mondjuk én azt néztem, hogy simán csak ki is lehet belőle műteni, és akkor új kart sem kell venni
-
rellif
senior tag
válasz
grizlisandor #402 üzenetére
Ok köszi. Valójában a kilós elfogy egy hónap alatt így remélem nagy minőség romlás nem következik be.
FPSTunker, köszi -
TA68
őstag
válasz
grizlisandor #198 üzenetére
Pont ezért is kérdeztem.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
grizlisandor #114 üzenetére
ofc sárgacsíbóval gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest