Új hozzászólás Aktív témák
-
indukcijós? Dehogynem. Mindkettőből gyárt a Bialetti ilyet is. Nekem kotyesz van, de azt nem ajánlom, a Brikkát meg igen.
Polarstar
Én csak leharcolt darabokkal találkoztam és sikítva gyűlöltem őket. Még az is lehet, hogy hiányzott valami szűrő belőlük. Csak a kráterre emlékszem mindig, amit a kávéban ütöttek. -
Toobee
veterán
-
Szerintem a szarvasi egy pocsék konstrukció, egy lukon áttolja a vizet a pogácsán, szarrá csatornázva az egészet - és bár a Hausert nem ismerem, de felépítésre az előbbire hajaz. Ezért a pénzért én egy egyszerű kotyógósat használnék, vagy méginkább Brikkát. Utóbbinak legalább van presszójellege, gondolom ez a cél. Abból is a négyszemélyest, az pont kettő
Ni. -
krizmo_
addikt
Lidl saját márkás elég jó, tiramisuhoz szoktam használni, ami marad azt pedig meleg tejjel és cukorral(nem vízzel csak tejjel), szoktam eliszogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest