Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anubris #9103 üzenetére
Ásványvizet ne használj, hacsak nem extra alacsony ásványanyag tartalmút (volvic, evian, aranyrögökért). Akkor már inkább valami vízlágyítókancsósat.
Disztribútor pénzkidobás, egy jó házi wdt-tool dugóból és 5-9db rugós végű .30-as akupunktúra tűből viszont igen hasznos.
Őrlő és mérleg erősen büdzséfüggő.
Kéziőrlő ár\értékben remek, cserébe tekerni kell. Mindjuk egy kingrinder k4,
meg egy kc200 mérleg -
kmarci25
veterán
válasz
Anubris #9103 üzenetére
Portafiltert bárhonnan, aliexpress vagy AVX is lehet, ott komplett csomagot is kapsz (1, 2). Disztribútorra azt mondják a profik (a hardcore csoportban), hogy felesleges, inkánn wdt tool, ha már. Még szerintem egy puck screen érdemes, hogy ne kelljen annyit takarítani a gép felső vízterítőjét. Mérleget is találsz avx-en, a daráló az már kényesebb téma. Alapnak a Graef CM702-őt ajánlják, nekem az nem volt szimpi, így én kézi őrlőzök, abból most a Kingrider K4, K6 azn ajánlott.
Szerintem ásványvíz helyett (attól még vízkövesebb lesz/lehet, mint a csapvíztől) szűrt vizet érdemes használni, vannak kifejezetten kávéhoz való vízszűrő kancsók, de egy ilyen párna is jó lehet elsőre.
Hőfoknál saját ízlés szerint, de a főszabály az, hogy minél világosabb pörkölésű kávéból főzöl, annál magasabb hőfokon érdemes, persze ez így nagyin általános, de nagy átlagban talán igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest