Új hozzászólás Aktív témák
-
icm
tag
Nagy részével egyetértek. Noha a kezdő és amatőr azért nem ugyanaz a szint (most már hozzá kell tennem, hogy szerintem…).
Nem is az a baj, hogy nem mindenki van azonos szinten, a baj ott van, hogy amikor segítőkészen kezdődik a hozzászólás akkor a válasz élből az, hogy az már erős neki és kb nettó hülyeség.
Miközben egy alapfogalom vagy nevezzük megfelelő tudásnak épp hiányzik. Ehhez párosul az elutasító hozzáállás és a vége az, hogy mindenki hülye. Lehetne erre egy alternatíva, hogy hát ezt értem, köszi, de nekem ez túl sok - magában elmondhatja, hogy ezeknek aztán elmentek otthonról…Annak idején Koxx csinálta a kávét, kimérte előtte, kimérte utána, mérte a kifolyó mennyiséget. Néztem, hogy mit szenvedni ennyit… majd egy év múlva hasonló szituációban találtam magam. Akkortájt megmosolyogtató volt visszagondolva, hogy na ugye?!
-
kmarci25
veterán
Én az egészben azt nem értettem, hogy miért kellett élből lehülyézni azt, aki olyasmit csinál, ami neki már túl sok és értelmetlennek látja. Én megértem hogy van aki nem képes megnézni egy filmet, ha nem 4K és erre költ el rengeteg pénzt és tölt vele sok időt. Mi meg itt a kávéval szórakozunk hasonlóan. És akkor mi van? Nem kötelező, aki nem akarja ne csinálja. Ez inkább érdekes, hogy mennyi olyan hobbi van, amibe képesek az emberek ennyire mélyen beleásni magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest