Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ha a kosár tövénél, akkor vagy a tömítés nem illeszkedik, vagy hibás, vagy nincs elég szorosan ráhúzva a kar. Ha kosár alján, akkor a tömörítés hibás. Nem tudok youtube-ot linkelni, de keress rá: puck preparation (James Hoffman, Lance Hedrick). Hoffman pl. 20 percet beszél róla.
Valószínűleg apróbb rögök vannak az őrleményben ezért nem teljesen egyenletes az ellenállása, a víz meg arra megy, amerre a legkönnyebb. Nekem egy rugós Normcore tamperem van, plusz egy wdt tool, ezekkel mostanában sosincs spricc. Korábban gyakran előfordult, de még mostanában is, ha nem figyelek eléggé.Ja, hogy az ital 32 g. Értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Warships
- Hálózatokról alaposan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- DXRACER Prince L gamer szék
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valószínűleg apróbb rögök vannak az őrleményben ezért nem teljesen egyenletes az ellenállása, a víz meg arra megy, amerre a legkönnyebb. Nekem egy rugós Normcore tamperem van, plusz egy wdt tool, ezekkel mostanában sosincs spricc. Korábban gyakran előfordult, de még mostanában is, ha nem figyelek eléggé.
Mr.Csizmás