Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hosszú kávékat tejjel készítik. Én is rendeltem 230 ml-s kapszulát próbából de 1-2 próbálkozás után sokkal hamarabb leállítottam főzés közben - vertuónál le lehet ez előny - mint ahogy lejött volna mert ha mind engedtem a végeredmény egyre gyengébb lett. ja, én sosem iszom kávét tejjel és cukorral ez hozzá tartozik. Aki igen annak bizonyára jó lesz a végeredmény. Számold azt is, hogy a hosszú kávék hol vannak már árban? 200 felett.....én a bialetti moka kotyeszommal duplát főzök és számításaim szerint 100-as alatt. Szemes kávét őrlök főzés előtt és szerintem a volt vertuóhoz képest meg vagyok elégedve a végeredménnyel kb negyed áron.
Mivel a nespresso.hu oldalán jársz szinte mindent megtalálsz amit tudni érdemes/akarsz, csak jól nézzél szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás