Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hosszú kávékat tejjel készítik. Én is rendeltem 230 ml-s kapszulát próbából de 1-2 próbálkozás után sokkal hamarabb leállítottam főzés közben - vertuónál le lehet ez előny - mint ahogy lejött volna mert ha mind engedtem a végeredmény egyre gyengébb lett. ja, én sosem iszom kávét tejjel és cukorral ez hozzá tartozik. Aki igen annak bizonyára jó lesz a végeredmény. Számold azt is, hogy a hosszú kávék hol vannak már árban? 200 felett.....én a bialetti moka kotyeszommal duplát főzök és számításaim szerint 100-as alatt. Szemes kávét őrlök főzés előtt és szerintem a volt vertuóhoz képest meg vagyok elégedve a végeredménnyel kb negyed áron.
Mivel a nespresso.hu oldalán jársz szinte mindent megtalálsz amit tudni érdemes/akarsz, csak jól nézzél szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Seiko SSB451P1
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- 2 év DJI Care Refresh teljeskörű biztosítás DJI Mini 4 PRO gépekhez
- DJI AVATA Fly More combo drón szett - vadonatúj
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás