- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi107
tag
válasz
RetepNyaraB #6555 üzenetére
Ha specility medium pörkölésű kávé savanyú és 15-20mp jön leakkor mi lehet a gond?
Anfim hs örlőm van.A gépem gaggia baby class.
Az örlőn egyel finomabbnál 30s meg se indul.És egyel durvábbnál meg árfolyik rajta.Mérem a kijövő kávét.A tampereléssel lehet gond? -
pecsenye88
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #6555 üzenetére
Köszi, minden infó érdekel, ha már bevásároltam. Nyilván tudom, a Dedica nem a legjobb, de azt olvastam sok helyen és láttam külföldi tesztereknél is, hogy elfogadható presszót lehet vele csinálni és a gép olcsó. Gondoltam elsőnek jó lesz, amíg gyakorlom a mesterséget.
A recept akkor gyakorlatilag ugyan az, csak a weblapon tól-ig van megadva és én inkább az "ig-et" írtam, de igen, lényegében akkor ezt a receptet tudom tartani. Más kérdés, amit írtam, hogy 14g őrlemény nem fér bele rendesen a gyári kosárba... Hamarosan egy másik fajta kv jön, kíváncsi vagyok megmarad-e ez a probléma, de szerintem meg.Amúgy igen, az olasz presszó érdekel, nem a speciality. Ha bármi okosságot meg tudsz osztani, azt nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest