- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hoplitész #4477 üzenetére
Zassenhaus - Polcon szépen mutat.
Hario Mini Mill Slim Pluszom van, szinte új állapotban vettem. Lötyögött - by design - a tengelyén a forgórész, a kerámia kúpos részben lévő műanyag cső, egy darabka zsugorcső kellőképpen rögzítette, az állórész is lötyögött, arra Scotch szalagból tekertem kb. 3 menetet, pont annyit hogy megszoruljon. Így már nem tologatják a babszemek össze-vissza a "késeket".
Brikkához így már jó, meg filterhez is, de azért ezek leginkább kukoricamorzsoló szinten vannak, nem elég élesek a kések.Kéziben én valami Kinut vennék, a többi csalódás volt azoknak akik presszózni is akarnak. Motorosban most egy Graef CM80-at használok más név alatt, olyan mint a CM 702 fémházban, ezt nem kell csapkodni, elég csak hátrabillenteni és ha előrezökken, kijön a pangó egy része, a többi a babtartály fedelének felemelésével és zárogatásával. Két tizednél nincs több pangó. Nekem ennyi megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest