Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #3764 üzenetére
Üdv!
Alternatíva zsírra.
Egy kicsit drágább, de lehet darabra is venni: [kép]Más, egy kis segítség.
Nem rég volt javításon az automatám (philips), elvileg motor cseréltek gariba. Emlékeim szerint előtte ilyet nem tapasztaltam: [kép] vagy nem ilyen mennyiségben. Gyakorlatilag, mire megtelik a zacc tartály, ennyi zacc(?) gyűlik össze belül. A vízgyűjtő is nagyon hamar megtelik, annak ellenére, hogy mindig van alatta csésze, tehát abba öblít, előtte ez sem volt jellemző. Ráadásul ami tuti hogy nem volt a javításig, a zacc tartály alatt is van mindig valamennyi víz.
Szerintetek mi lehet a gond?
Múltkorába belefutottam egy hsz-be (sajnos nem találom), ahol azt írták, hogy xar lehet a daráló, azért megy mellé. -
Toobee
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3764 üzenetére
MOL Food Grease elég sok helyen kapható. Én a helyi olajosboltban vettem. Ebből még az unokádnak is jut, szóval szét is lehet dobni több felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest