Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Semmi szentségtörés nincs a sárga csibóban!
A sárga Tchibo Family egy nagyon régi kávéfajta, nem tudom miből van és honnan származik, legalább 20 éve a piacon van (tán még sokkal régebben is). Ennek a kávénak van egy különleges aromája, amit lehet szeretni és lehet utálni, ha valaki megkóstolja és ráérez az ízére - és mellesleg bejön neki - akkor függő is lehet tőle, mert más kávénál én pl. még nem éreztem ezt az ízt. Ez az íz nem gyártási vagy egyéb hiba, mert ennek a kávénak ma is ugyanolyan az íze, mint régen volt, szóval ez ilyen (sőt, ebből az következik, hogy odafigyelnek rá, mivel ugyanolyan a minősége folyamatosan). Régóta nem ittam ilyet, mert Nespresso-zunk otthon, a cégnél meg valami más kávé van fullautomata gépből, de jómúltkor még az automata gép előtt Szarvasiban főzött egy kollégám kávét és azonnal megismertem a sárga Tchibo-t a jellegzetes ízéről!
Nem savanyú, nem keserű, egyszerűen csak egy olcsóbb kávéfajta, ha valaki ezt a különleges ízt szereti, akkor dőreség elítélni érte. Én felvállalom, hogy ha nem álltunk volna át itthon Nespressora (főleg a kényelme miatt), akkor a mai napig a Tchibo Family rendszeres vendég lenne nálunk.
Mondom mindezt úgy, hogy a Tchibo-nak semelyik más kávéja nem ízlik, sőt a Dallmayr kávékat se szeretem.
Szóval kóstold meg, ha ízlik igyad bátran, az ízlések különböznek.
-
Nimda
addikt
Mielőtt elkezdtem a kávézással komolyabban foglalkozni, az előre darált Lavazza termékei ízlettek a legjobban. Később áttértem a hazai pörkölők kínálatához.
dave182 Bialetti Brikka 2 személyes (+ esetleg egy hozzávaló IMS felsőszűrő ha még kapható, finomabbra őrölve a kávét, jobb eredményt ad)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás