- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ServerWorks #3267 üzenetére
Maximum a téglás sárga csibóval versenyezhet otthon mert minden mással jobb kv készíthető. Én akkor kukáztam a kapszulákat amikor kiszámoltam mennyit iszom meg 1 nap és mennyi a kilós ára.
-
Petyuska111
tag
válasz
ServerWorks #3267 üzenetére
Leírom még egyszer: hiába veszel Nespresso-ba bármilyen jó kv-t, a gép adottságai miatt soha nem fog jó kv-t készíteni, egyszerűen nem lehetséges fizikailag. Tudom, h ezt N. tulajoknak nem könnyű megemészteni, de akkor is ez van. Pontosan tudom - le is írtam, de minek? - , hogy nem karos géppel versenyez a Nesp., hanem a többi kapszulással és az ese poddal (és talán az automata gépekkel). Ebben a versenyben lehet, h a többi kapszulás cuccot megelőzi (bár még ez sem biztos), de csúnyán lemarad az ese pod mögött a csapolt kv minőségét tekintve. Pont. Semmilyen érzelmem nincs a Nesp. irányában, tényszerűen megállapítottam, hogy gagyi cucc. Kategóriájában van sokkal jobb. A másik (hardcore) fórumból többen használnak pod-os gépet (második, harmadik gépként), míg a N. használata nem jellemző. Aki korrekt kv-t akar inni (a lehető legkevesebb macera mellett a lehető legjobbat) ezt gondolja át, érzelmi alapon döntést hozók (nők 99+ százaléka) meg vegyék meg a legszebb színű gépet
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest