Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
válasz
Peterhappy #2876 üzenetére
Szia.
A Gondolások és a Kona szerintem két nagyon eltérő ízvilágú kávé.Én személy szerint nem szeretem a főzött kávé csersavas ízét,ezért már régóta French Press tipusút iszom.Szeretek vele pepecselni,vízhőfok,áztatási idő,vízminőség.Renszeresen rendelek a Kapuczinertől :
Hawaii Kona
Ausztrál Skybury
Kongó Kivu
ezeket szinte mindig tartom itthon.
Ellenben a Gondolások nekem nem jött be, keserűnek,olaszosnak érzem ezekhez képest.Ment is az ősökhöz akik viszont kotyogóst használnak és nekik nagyon bejött....
(Ettől függetlenül végig fogom próbálni a Kapucziner összes kínálatát.Rendeléskor mindig jön egy ismeretlen fajta is:-) -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Nem ismerem a konkrét kávékat, meg a gépedet se, de egy automatát (igazából bármelyiket) nagyon könnyű túllőni. Egyszerűen nem tud megbirkózni egy komplex babbal, csak a legprimérebb ízek jönnek át rajta, ami bonyolult babnál keserű, vagy savanyú dominancia.
Én nem tudok jól főzni a karossal se, de azért sikerült már olyan helyen megfordulni, ahol nem esnek pofára egy jó kis
kőbányaietióp világossal. Meglepő dolgok derülnek ki az ízekről. Ez pedig már a lejtő kezdete, melyen nehéz megállni -
Deer76
aktív tag
válasz
Ahogy írtam, egy kávé még lehet jó attól, hogy valakinek nem ízlik.
Vannak olyanok, amik nem az én ízvilágom, más meg szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest