- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Menotti
aktív tag
válasz
Peterhappy #2876 üzenetére
Szia.
A Gondolások és a Kona szerintem két nagyon eltérő ízvilágú kávé.Én személy szerint nem szeretem a főzött kávé csersavas ízét,ezért már régóta French Press tipusút iszom.Szeretek vele pepecselni,vízhőfok,áztatási idő,vízminőség.Renszeresen rendelek a Kapuczinertől :
Hawaii Kona
Ausztrál Skybury
Kongó Kivu
ezeket szinte mindig tartom itthon.
Ellenben a Gondolások nekem nem jött be, keserűnek,olaszosnak érzem ezekhez képest.Ment is az ősökhöz akik viszont kotyogóst használnak és nekik nagyon bejött....
(Ettől függetlenül végig fogom próbálni a Kapucziner összes kínálatát.Rendeléskor mindig jön egy ismeretlen fajta is:-) -
válasz
Nem ismerem a konkrét kávékat, meg a gépedet se, de egy automatát (igazából bármelyiket) nagyon könnyű túllőni. Egyszerűen nem tud megbirkózni egy komplex babbal, csak a legprimérebb ízek jönnek át rajta, ami bonyolult babnál keserű, vagy savanyú dominancia.
Én nem tudok jól főzni a karossal se, de azért sikerült már olyan helyen megfordulni, ahol nem esnek pofára egy jó kis
kőbányaietióp világossal. Meglepő dolgok derülnek ki az ízekről. Ez pedig már a lejtő kezdete, melyen nehéz megállni -
Deer76
aktív tag
válasz
Ahogy írtam, egy kávé még lehet jó attól, hogy valakinek nem ízlik.
Vannak olyanok, amik nem az én ízvilágom, más meg szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged