Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
#64905664 #2380 üzenetére
Olyannyira lenézett műfaj odaát, hogy a legtöbben szabadság alatt kotyogót használunk az otthoni presszó helyett (vagy hogy rosszul elkészített kávét igyunk sok pénzért vendéglátóhelyeken). Amit sokkal inkább lenéznek(zünk) ott a sárga Tchiboés társai kávék amikből semmivel nem készítesz iható kávét. Fagyasztás, adagonként tárolás stb már valóban fekete öves szint, és nem is igényli minden kávé (de ha már 16000 ft-ot adok 1 kg kávéért szvsz nem vagyok hülye, hogy némi macerát bevállalok, hogy az utolsó adag ismajdnem olyan legyen mint az első). A kapszulással személy szerint csak egy bajom van (nem is annyira a kapszula mennyisége mint a jelképezett szemléletmód miatt), hogy jellemzően nem csak az kerülgeti aki kidobja, hanem az ükonokái is.
Félreértés ne essék, nem vitaindítónak szántam, csak megszólítva éreztem magam
.
-
válasz
#64905664 #2380 üzenetére
Gépim van, nem mindenki kézit használ. Nem várok vele, kiveszem a fagyasztóból és darálom.
Ahogy írtam 2-3 perc mindennel együtt.
Nem nézik le, nekem is van 2-4 személyes brikka kávéfőzőim, de nagyon soknak abba a topikba.
Bolti kávét én sem veszek, de megiszom a kapszulásat is, ha annyira gyorsan inni akarok. Abból is van 2 gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest