Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
üzenetére
Olyannyira lenézett műfaj odaát, hogy a legtöbben szabadság alatt kotyogót használunk az otthoni presszó helyett (vagy hogy rosszul elkészített kávét igyunk sok pénzért vendéglátóhelyeken). Amit sokkal inkább lenéznek(zünk) ott a sárga Tchiboés társai kávék amikből semmivel nem készítesz iható kávét. Fagyasztás, adagonként tárolás stb már valóban fekete öves szint, és nem is igényli minden kávé (de ha már 16000 ft-ot adok 1 kg kávéért szvsz nem vagyok hülye, hogy némi macerát bevállalok, hogy az utolsó adag ismajdnem olyan legyen mint az első). A kapszulással személy szerint csak egy bajom van (nem is annyira a kapszula mennyisége mint a jelképezett szemléletmód miatt), hogy jellemzően nem csak az kerülgeti aki kidobja, hanem az ükonokái is.
Félreértés ne essék, nem vitaindítónak szántam, csak megszólítva éreztem magam
. -
válasz
üzenetére
Gépim van, nem mindenki kézit használ. Nem várok vele, kiveszem a fagyasztóból és darálom.
Ahogy írtam 2-3 perc mindennel együtt.
Nem nézik le, nekem is van 2-4 személyes brikka kávéfőzőim, de nagyon soknak abba a topikba.
Bolti kávét én sem veszek, de megiszom a kapszulásat is, ha annyira gyorsan inni akarok. Abból is van 2 gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- World of Warships
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
Mr.Csizmás