- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Oké. Legyen így. Engem nem zavar ha így látod. A saját tapasztalatom írtam le, ezek alapján én a "fellegekben járó posztoló" vagyok. Próbálok segíteni annak, aki kérdez, nem mondtam hogy rossz az, amit próbál, csak annyit, hogy annál van jobb és amit leírt, az alapján igyekeztem olyat javasolni, ami megoldás lehet. Sajnos a kávézás egyre drágább multaság. A drágulásról nem mi tehetünk. Az a kávé, ami 3 évvel ezelőtt 7 ezer volt, az most 11 ezer. (Ami meg 3 éve 4 ezer, az most 7 ezer.) Kinek van igaza? Mindkettőnknek. Mindenki döntse el maga, hogy mennyit szán rá, és annak megfelelően élvezze a produktumot.
-
lbence
aktív tag
Én egyszer (először és utoljára) vettem az allegro-ról, a Yankee Caffee pörkölőtől High Mountain fantázianevű 100% arabica kávét, és ugyan nem voltak nagy elvárásaim és kifejezetten az irodába szántam csak, ahol nem kifejezetten élvezeti célból fogyasztom, de szinte ihatatlan volt, azt hittem, hogy soha nem fog elfogyni. Pl. a Kapuczinernél max pár ezer Ft-al drágább mondjuk az Espresso Italiano arabica blend (11600/kg) és össze sem lehet hasonlítani a két kávét.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest